Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Ostatnio komentowane

Najczęściej komentowane

Najpopularniejsze artykuły

Czarnuszka i jej właściwości w kosmetyce

Czarnuszka jest doskonała na problemy z cerą nadwrażliwą i alergiczną. Czarnuszka znalazła zastosowanie również jako doskonały środek na różne problemy i choroby skórne.

 

Olej z czarnuszki

 

Olej z czarnuszki jest olejem o intensywnie korzennym smaku i barwie ciemnego miodu. Należy do olei schnących i zawiera kwasy linolowy, kwas olejowy, a także olejki eteryczne.

 

Czarnuszka i jej właściwości

 

Czarnuszka szczególnie polecana jest do skóry alergicznej ponieważ łagodzi stany zapalne. Polecana jest przy różnego rodzaju chorobach skórnych typu trądzik, grzybica czy zapalenia. Działa łagodząco i ochronnie, często używana jest przy chorobach górnych dróg oddechowych. Jest składnikiem maści i kremów do skóry trądzikowej.

 

 

 

autor: Izabela Moskal

Dodaj komentarz

Treść komentarza:

Imię:Miasto: kod:Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie

dodaj komentarz i zarejestruj mnie



  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • R
  • S
  • T
  • U
  • W
  • Z
  • Ś
  • Ż
Copyright (c) by NOCOWANIE.PL EXTRAMEDIA Sp. z o.o. Sp.k. 2010-2014