Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

Informacje Jarosławiec

REKLAMA

Najczęściej komentowane

Serwisy partnerskie

Jarosławiec Noclegi Jarosławiec Przedszkola

Aquapark Health Resort & Medical Sp Panorama Morska

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
(4.93)
Łazienki
(4.88)
Obsługa
(4.96)
Wyżywienie
(4.98)
Jakość zabiegów
(4.94)
Atrakcyjność oferty
(4.91)
Stosunek jakości do ceny
(4.63)
Lokalizacja
(4.89)

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga:
47% 52% 1%
Singlom:
28% 70% 1%
Rodzinie:
57% 42% 1%
Niepełnospr.:
16% 84%
Seniorom:
14% 86%
Na szkolenia:
10% 90%
  • TAK
  • NIE
  • NIE WIEM

OCENY DODANE PRZEZ TURYSTÓW:

Ocena: 4.8 / 5

Marta, Bydgoszcz

2016-06-29 14:55:17

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Naprawdę niezapomniane wrażenia ! Zarówno sam Resort jak i miejscowość niezwykle zadbane i malownicze. Na terenie dużo zieleni, atrakcji jak aquapark, Fitness i strefa SPA. Polecam szczególnie rodzinkom i parom !!

Ocena: 5 / 5

Maria, Ternopil

2016-06-15 10:36:50

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Відпочивала в Панорамі і дуже задоволена!
Приїхала в Панораму з чоловіком на 5 днів вибравши пакет "Романтичні в двох". В пакеті ми мали несподіванку на привітання(Вино в кімнату та ліжко встелене пелюстками троянд); романтичну вечерю через блиск свічок;сеанс загоряння на сонячній поляні;релакс в Wellness (де є 5 чудових джакузі з різними компонентами,суха сауна Фінська та санаріум). Також ми могли безмежно ходити в аквапарк, спортзалі відвідувати щоденні вечірки. Нам надзвичайно сподобалось! Рекомендуємо відвідати цей резорт, і отримати найпозитивніші враження від свого відпочинку!

Ocena: 5 / 5

Ruslana, Lwow

2016-06-07 15:00:11

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Дуже задоволена відпочинком у резорті! Завжди усміхнений персонал, беззаперечна якість послуг, великий вибір пакетів для відпочинку та здоров*я. Щоденне медичне обслуговування, всім клієнтам необмежний вхід в аквапарк, щоденні вечірки та заходи для дорослих та дітей. Зручне розташування резорту 300м від Балтійського моря. Смачне і здорове харчування, можливість викупити лікувальної дієти. Щоденні дитячі анімації та розваги... Проживати можна в будинках та окремих домках...Дуже вражена і задоволена відпочинком в панорамі і впевнена , що зупинюсь тут ще не раз!

Ocena: 4.9 / 5

Mati , Opole

2016-05-07 14:55:16

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Resort na wysokim poziomie. Byłem w różnych ośrodkach, hotelach i ten jest naprawdę warty tych 4 gwiazdek. Piękne baseny, wypasiona strefa wellness Restauracja również niczego sobie. Teraz aż żałuje, że byłem tylko dwie noce, ale kto wie może odwiedzę to miejsce :)

Ocena: 4.9 / 5

Krysia, Poznań

2016-04-21 15:04:24

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Masa atrakcyjnych imprez dla dzieci i dorosłych, do skorzystania ze wszystkich atrakcji potrzebny chyba cały tydzień, skorzystaliśmy z basenów i strefy wellness na zabiegi w spa zabrakło czasu a wiem od innych gości że byli zadowoleni. Ogólnie ponieważ lubimy aktywny wypoczynek jesteśmy zadowoleni. Dają jeść smaczne i różnorodne. Warto tu jeszcze przyjechać. Dziękujemy.

Ocena: 4.9 / 5

Ania, Wrocław

2016-04-13 11:58:23

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Jarosławiec odwiedziłam na początku kwietnia. Ośrodek jest baaaaardzo duży, na terenie znajduje się restauracja spa czy siłownia. Pokoje są ładne, łazienki spore z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych. Byłam tylko trzy dni ale chętnie wrócę na dłużej!!

Ocena: 4.9 / 5

Beata, Toruń

2016-04-06 18:17:47

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Nie wiedziałam, że w zachodniopomorskim jest taki fajny obiekt nie tylko w tym czasie ale znakomity na wakacje.Aquapark super, baseny z podgrzewaną wodą, kąpiele jacuzzi,spa, do tego świetne tereny rekreacyjne.Obsługa na duży plus, pokoiki ok mieszkałam w budynku ale widziałam fajne rodzinne domki.Naprawdę jestem pod wrażeniem:):):)

Ocena: 4.8 / 5

Paula, Kluczbork

2016-04-01 19:16:27

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Bardzo podobał nam się calutki ośrodek. Dopieszczony dosłownie w każdym calu. Piękna restauracja, wypasione spa czy podgrzewane baseny to tylko cześć atrakcji, która na was czeka w panoramie. Polecam i gwarantuje, że nie będziecie żałować !!!

Ocena: 4.8 / 5

Iwona , Płock

2016-03-11 14:17:13

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Byłam w panoramie już drugi raz było jeszcze lepiej. Pokoje duże, przestronne i dobrze wyposażone, z łazienką dostosowaną dla osób niepełnosprawnych. Na terenie znajduje się m. in. SPA, boiska do gry, aquapark, restauracja czyli wszystko czego dusza zapragnie. Resort się rozwija bo byłam trzy lata temu i od tego czasu doszło parę nowych rzeczy. Serdecznie polecam :)

Ocena: 5 / 5

Joanna Kozik, simoradz

2016-03-08 21:45:51

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Skusiliśmy się na weekend w tym miejscu by sprawdzić czy naprawdę warto.doba zaczyna się kolacją a kończy śniadaniem. Menu bufetu szwedzkiego - pycha! Duzo do wyboru, wszystko bardzo smaczne nawet dziecko nie marudziło. Atrakcji też sporo: basen kryty ze zjeżdżalniami, strefa wellness, spa, fitness, animacje dla dzieci i imprezy dla dorosłych. Teren bardzo duży, ładny i zadbany. Do plaży blisko , do centrum też. Pokój czysty z balkonem.

Ocena: 4.9 / 5

Przemek, Bytom

2016-03-05 17:23:32

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Byliśmy a tygodniowym wyjeździe w lutym. Zważywszy na kiepską pogodę było bardzo fajnie. Hotel zapewnił dużo atrakcji i możliwości spędzania wolnego czasu. Niezłe SPA i aquapark, wieczorki taneczne przy tym dobre jedzenie, profesjonalna i miła obsługa. Ogólnie polecamy !

Ocena: 4.8 / 5

Antek, Włocławek

2016-03-03 14:44:57

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Panorama to resort, który jest warty polecenia nawet zimą. Położony jest w Jarosławcu, jest to nie duże nadmorskie miasteczko. Pokoje są przestronne z łazienkami i codziennie sprzątane. Na ośrodku znajduje się wiele atrakcji i możliwości spędzania wolnego czasu np. Baseny, Spa, Siłownia & Fitness i Restauracja. Resort jest naprawdę duży i pełny "zielonych terenów " . Jak najbardziej godny polecenia!

Ocena: 4.8 / 5

Maciuś, Kraków

2016-02-18 14:11:48

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

To, co mi się naprawdę podobało to różnorodność ciekawych zajęć dla dzieci, atrakcyjnie zagospodarowany teren-ogrodzony i bezpieczny, dla dzieci codzienny program animacyjny z zabawami, konkursami i rozrywką w klubie dziecięcym. Tutaj nie tylko korzystaliśmy bez limitu z basenów, boisk, fitness-siłowni, świata jacuzzi ale mięliśmy rodzinne ognisko, piknik- gdzie śpiewaliśmy wspólnie i wiele fajnych zabaw przy muzyce na żywo . Polecamy również fachowe relaksujące zabiegi w spa i pozdrawiamy całą obsługę Panoramy-Do zobaczenia wkrótce!

Ocena: 4.8 / 5

Romek, Szczecin

2016-02-09 14:46:47

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Po pierwsze polecam ze względu na świetny aquapark z cieplutką wodą bezpłatny dla gości resortu i świat jacuzzi, gdzie codziennie przebywaliśmy pławiąc się w przeróżnych zdrowotnych kąpielach. Po drugie polecam za przesmaczne ,urozmaicone posiłki pięknie udekorowane na stołach szwedzkich-menu pierwsza klasa!! Po trzecie świetna atmosfera ….radość i zabawa. Podsumowując: ”Dolce far niente” czyli słodkie nic nie robienie…………Pa!

Ocena: 4.8 / 5

Aska, Karpacz

2016-02-04 18:02:24

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Rodzinny pobyt w resorcie udany jak nigdy. Wreszcie obiekt przyjazny dzieciom z masą imprez, animatorami, placami zabaw i klubami dziecięcymi. Do tego dodać zwierzyniec: piękne papużki i koniki – moje dzieci to uwielbiają! Kuchnia palce lizać!- na słono, na słodko, do wyboru ,do koloru, zimna płyta, ciepła płyta. Świetny basen dla dzieci ze zwierzątkami i cieplutką wodą. Animatorzy z odpowiednim podejściem do dzieci-Patrząc nauczycielskim okiem CZTERY PLUSY-STAWIAM 6!!!

Ocena: 4.6 / 5

ala, Tomaszów Mazowiecki

2015-11-13 15:05:48

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Resort polecili nam znajomi i nie zawiedlismy się! Piękna okolica , masa atrakcji na samym terenie ośrodka. W dodatku trafiliśmy na piękną pogodę więc wyjazd jak najbardziej udany!

Ocena: 4.9 / 5

Kuba, Kraków

2015-11-13 14:51:32

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Polecam wszystkim, ktorzy lubia aktywny wypoczynek. Bardzo smaczne jedzenie i mila obsługa .mile zaskoczyły mnie te wieczorne zabawy z poczestunkiem

Ocena: 4.9 / 5

Edyta Pers, poznań

2015-11-13 13:10:58

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Świetne baseny z podgrzewaną wodą , place zabaw dla dzieci, nietuzinkowe atrakcje animacyjne,mini klubik, boiska, gry, zabawy słowem dla rodziny wymarzone miejsce aktywnego wypoczynku. Dla rodziców również trochę rozrywki, relaksu w strefie wellness i odprężających zabiegów w SPA. W przyszłym roku wracamy tam w większym gronie:)

Ocena: 4.8 / 5

Pawelek, Bydgoszcz

2015-11-06 15:34:09

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Trzeba przyznac, ze resort z klasa. Bardzo dobrze wyposazony, wszystko na miejscu silownia, fitness czy baseny. Mozna by powiedziec, ze nie ma czasu na nude. Jedzenie rowniez calkiem smaczne, do tego osobna restauracja i wieczorne zabawy. Rezerwujemy juz na nastepny rok !!!

Ocena: 4.9 / 5

Damek, Chorzów

2015-11-05 16:12:10

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Wakacje spędziłem w panoramie już dwukrotnie i jestem bardzo zadowolony. Resort jest godny polecenia, na terenie znajduje się aquapark, siłownia, korty tenisowe. Jedzenie jak najbardziej smaczne, obsługa miła. Szczególnie podobało się dzieciakom ponieważ były mega zadowolone z placów zabaw jak i aquaparku.

Ocena: 4.8 / 5

Karol P, Toruń

2015-10-30 15:12:57

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Przyjechaliśmy tu z żona pod koniec czerwca na naszą wycieczkę ślubną. Wyjazd wspominamy bardzo miło.Resort bardzo duży i ładny o tego pokoje przestronne i nieźle wyposażone. Atrakcje jak basen, czy rózne zabawy wieczorne również w cenie. Pakiet Spa nie drogi a polecam bo warto !

Ocena: 4.8 / 5

Rafał Józefowski, Kielce

2015-10-29 15:35:26

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

W resorcie byliśmy na przełomie lipca i sierpnia. Pogoda jak najbardziej dopisała bo trafiliśmy na tą falę upałów. Sam resort na najwyższym poziome, zabiegi i Spa również. Codziennie pyszne i co ważne różne obiadki darmowy aquapark, siłownia żyć nie umierać!!!

Ocena: 4.6 / 5

Michu, Zielona góra

2015-10-26 23:04:56

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Świetny resort, w którym można spędzić wakacje z cała rodzina. Super baseny i ogrom rozrywek dla maluchów i dorosłych. Pyszne i urozmaicone jedzenie, a pokoje wygodne i dobrze wyposażone. Jesteśmy zadowoleni .

Ocena: 4.8 / 5

Ewka, Czestochowa

2015-10-23 18:46:54

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Bardzo fajny kompleks. Byłam z małą siostrą, której bardzo się podobało. Baseny jak najbardziej dostosowane dla najmłodszych. Są też dwa głębsze dla starszych. Swietny wyjazd :)

Ocena: 4.8 / 5

Norbi , gdynia

2015-10-21 12:05:45

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Świetny ośrodek polecam szczególnie rodziną z dziećmi ! Młodzi mają wiele atrakcji, moi byli bardzooo zadowoleni!!

Ocena: 4.8 / 5

Mati, Włocławek

2015-10-15 16:49:17

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Do panoramy przyjeżdżamy od pięciu lat i muszę powiedzieć, że nigdy się nie zawiedliśmy. Co roku nowe atrakcje oraz udogodnienia. Obsługa zawsze miła i ten aquapark SUPER!

Ocena: 4.9 / 5

Kondziu, Wołomin

2015-10-08 16:08:10

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Sam Jarosławiec to raczej spokojna i malownicza miejscowość położona nad samym morzem. Ośrodek bardzo duży, zadbany, z wieloma atrakcjami dla młodych jak i starszych. Aquapark po prostu pierwsza klasa, całkowicie za darmo dla gości. Pokoje duże, przestronne i każdy z własną łazienka. Jedzenie zawsze ciepłe i smaczne. Zdarzają się także wieczorne zabawy z poczęstkunkiem. Serdecznie polecam !

Ocena: 4.9 / 5

Iwona Pel, Wilczyn

2015-10-06 16:10:54

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Jako osoba niepełnosprawna byłam tu na zorganizowanym wyjeździe. Ośrodek jak najbardziej przystosowany, mimo, że duży to jednak wszystko mądrze rozmieszczone, ogrom zabiegów na różnej maści schorzenia. Jedzenie było wprost wyśmienite, a w dodatku były nawet okolicznościowe wieczorne poczęstunki całkowicie za darmo!! Jak najbardziej polecam

Ocena: 4.9 / 5

Andzela, Łódź

2015-10-01 21:41:21

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Byłam z mężem na romantycznym dwudniowym wyjezdzie . Ośrodek jak najbardziej nam pasował. Zabiegi , spa , restauracja to wszystko na terenie.

Ocena: 5 / 5

Damian Nowicki , Wrocław

2015-10-01 21:34:13

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Do panoramy morskiej przyjechałem po sezonie by wypocząć i udało się. Pełno atrakcji takich jak basen, spa , siłownia  i ta wspaniała restauracja. Po prostu pierwsza klasa

Ocena: 4.9 / 5

Andzej, Wilno

2015-10-01 15:12:00

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Duży ośrodek z ogromem zielonego terenu. Place zabaw dla maluchów, a nawet przedszkole. Kilka różnych boisk, siłownia, baseny. Słowem czego dusza zapragnie. Jak najbardziej polecam!!

Ocena: 4.9 / 5

Grzesiek, Warszawa

2015-09-30 15:11:38

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Świetny wyjazd. Serdecznie polecam każdemu ten ośrodek. Byłem z żoną i maluchem, bardzo nam się podobało. Dużo placów zabaw, aquapark, smaczne jedzenie. Dawno nie byłem na tak fajnych wczesny.

Ocena: 4.8 / 5

Karolina ka, Kraków

2015-09-29 12:51:13

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Bardzo miło spędzone wakacje. Bylismy z zona i naszym maluchem w lipcu. Pogoda dopisała jak nigdy. Na ośrodku najbardziej podobała mi sie ta masa atrakcji dzieki którym sie nie nudzilismy. Pokoje okej, jedzenie świetne, a i cena nie wysoka.

Ocena: 5 / 5

Andrzej Kąkol, Gliwice

2015-04-16 08:47:02

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Byliśmy w Jaroslawcu na święta. Było wspaniale, świetny hotel, mili ludzie, dużo atrakcji zarówno na terenie ośrodka jak i poza nim. Znakomite wyżywienie (szczególnie podobało nam się śniadanie wielkanocne

Ocena: 5 / 5

Marysia, Poznań

2015-04-09 22:15:13

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Cześć ! Właśnie wróciliśmy z "wielkanocnych" wakacjii w panoramie. Na wakacje pojechałam z dzieckiem i mężem. Co prawda pogoda nie bardzo nam sprzyjała, jednak atmosfera ośrodka jest naprawdę mega ! Dla dzieci mają tam niezliczona ilość atrakcji. My z mężem miliśmy dużo czasu dla siebie. Mile zaskoczyła nas także strefa wellness & spa, która jest naprawdę na światowym poziomie.

Ocena: 4.8 / 5

Adamek, Milicz

2015-04-08 20:20:33

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Ośrodek w Jarosławcu to jeden z największych kurortów nad całym wybrzeżem. Jest on także świetnie wyposażony zaczynając od ogromnej strefy spa & Wellness kończąc na boiskach placach zabaw czy aquaparku. Na terenie znajdziecie restauracje w której można całkiem smacznie i miło zjeść. Klimat ośrodka sprzyja wyjazdom z małymi dziećmi (jest tam przedszkole). To co widzimy się na miejscu ; )

Ocena: 5 / 5

Weronika, Katowice

2015-04-08 20:01:21

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Polecam wszystkim hotel panorama morska na wspólne wakacje z dziećmi. Obiekt jest przystosowany dla dzieci. Dzieci w każdym wieku znajdą coś dla siebie. Polecam specjalne zajęcia dla dzieci podczas których dzieci rozwijają swoją kreatywność.

Ocena: 4.9 / 5

Franek, Lódź

2015-04-01 21:29:06

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Panoramę poleciła nam koleżnka z Wrocławia. Byliśmy tam w sierpniu tamtego roku. Ośrodek naprawdę super na rodzinny wypad. Mieliśmy masę atrakcji zaczynając od aquaparku czy spa kończąc na placach zabaw czy przedszkolu dla dzieci. Mile zaskoczyło nas życie nocne w ośrodku tzn. Dyskoteki poczęstunki czy imprezy na powietrzu.

Ocena: 5 / 5

Ela , Bydgoszcz

2015-04-01 21:23:40

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Polecam wczasy w hotelu Panorama Morska Jarosławiec. Byłam w weekend z koleżanką i było bardzo fajnie. Miła obsługa , świetni fachowcy. Polecam masaże . W tym ośrodku można połączyć wypoczynek z poprawą zdrowia

Ocena: 5 / 5

Kuba ka, Wołów

2015-03-25 22:25:14

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Aquapark, spa, Boiska, korty, place zabaw – to tylko namiastka atrakacji jakie mogą was spotkać w Panoramie. Miejsce to słynie różnych form aktywnego wypoczynku. W tym ośrodku spędziłam już trzecie wakacje z rzędu. Mimo tego, że byłam tam aż trzy razy nie nudziłam sie ani chwili. Tam po prostu nie ma czasu na nudę !!!

Ocena: 5 / 5

Konrad, Radom

2015-03-25 22:16:50

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Ostatnie wakacje spędziłem z rodziną na urlopie w hotelu Panorama Morska Jarosławiec. Gdy aktywnie spędzałem czas moje dzieci były pod świetną opieką. Polecam to miejsce na wakacje.

Ocena: 4.9 / 5

Cześ, Wrocław

2015-03-25 21:04:22

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Panorama morska to śliczne miejsce, w którym wypoczywałem już kilka razy. Posiadają tam chyba najlepszą bazę spa na całym wybreżu. W dodatku masę atrakcji typu korty tenisowe czy boiska do piłki nożnej, siatkówki. Ośrodek słynie również z aquaparku, na terenie którego znajduje się kilka różnych basenów, sauna, grota solna, jacuzzi. Miejsce to jest wprost stworzone dla ludzi pragnących wypoczywać aktywnie.

Ocena: 4.9 / 5

MarekK, Kalisz

2015-03-19 21:10:22

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Ośrodek w Jarosławcu to wprost wymarzone miejsce na rodzinne wakacje. Zaczynając od przytulnych fajnie wyposażonych domków kończąc na świetnych atrakcjach "dla aktywnych". Ośrodek ten jest również jednym wielkim sanatorium więc wyjazd w sanatoryjnym jest wręcz wskazany. My z dziećmi byliśmy na dwa piękne tygodnie ;)

Ocena: 5 / 5

Kamil, Wałbrzych

2015-03-10 21:09:33

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Razem z całą rodzinką wybraliśmy się do Jarosławca rok temu w Lipcu na całe dwa tygodnie. Wyjazd okazał się naprawdę "trafiony". Na początku wyjazdu fajnie zajęła się nami obsługa, która jest miła i pomocna. Na ośrodku czekała na nas również świetna baza odnowy biologicznej. Do tego wiele różnych atrakcji plus świetne jedzienie. Pewnie kiedyś wrócimy.

Ocena: 5 / 5

Gosia, Wieluń

2015-03-10 20:52:08

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

W zeszłe wakacje byłam z rodziną na urlopie w hotelu Panorama Morska Jarosławiec i świetnie wypoczęliśmy. Gdy ja korzystałam z zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających moje dzieci były pod opieką wykwalifikowanej opiekunki dzięki czemu mogłam się spokojnie relaksować. Polecam każdemu

Ocena: 5 / 5

Ewa , Szczecin

2015-03-05 20:43:24

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
TAK

W hotelu Panorama Morska Jarosławiec organizowałam konferencję w zeszłym roku. Jestem zadowolona z obsługi i warunków. Sala konferencyjna dobrze wyposażona. Następną konferencje również zorganizuje w tym hotelu. Polecam.

Ocena: 5 / 5

Malwina, Wrocław

2015-02-27 13:25:10

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Panoramę morską w Jarosławcu odwiedziłam niecały rok temu w maju. Celem mojego wyjazdu było podreperowanie zdrowia. Ośrodek ten od początku zaskoczył mnie pozytywnie dobrym zorganizowaniem personelu. Na miejscu przeprowadzono mi badania, po czym przyznaczono mi odpowiednie zabiegi. Z wyjazdu jestem w stu procentach zadowolona : > !

Ocena: 5 / 5

Kacper, Rybnik

2015-02-26 17:25:48

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

W panoramie morskiej byłem na wakacjach pół roku temu. Ośrodek na początku zaskoczył mnie swoim rozmiarem, jednak wszystko na terenie pomyślane jest tak, że wszędzie miałem blisko :). Na terenie znajduje sie masa atrakcji, których teraz nawet niezdążyłbym wymienić. Może jeszcze kiedyś odwiedzę to miejsce ;)

Ocena: 5 / 5

Ilona, Poznań

2015-02-26 17:25:36

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

W zeszłym roku byłam na wyjeździe integracyjnym z firmą w hotelu Panorama Morska Jarosławiec i jestem bardzo zadowolona. Oprócz wypoczynku i integracji mogłam przy okazji zrelaksować się podczas masażu i kąpieli w basenie. Polecam

Ocena: 5 / 5

Agata , Rzeszów

2015-02-25 21:34:53

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

W zeszłym roku byłam w hotelu Panorama Morska Jarosławiec z funduszu NFZ na turnusie sanatoryjnym i jestem bardzo zadowolona zadowolona. Jestem osobą niepełnosprawną lecz nie stanowiło to problemu, ponieważ budynek jest dostosowany do osób niepełnosprawnych a oferta sanatoryjna jest bardzo głęboka i szeroka.

Ocena: 5 / 5

Bogdan, Mielno

2015-02-25 21:33:22

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Witam, chciałem polecić wam hotel panorama morska w Jarosławcu ! Ośrodek ten jest naorawdę na wysokim poziomie. Na terenie znajdują się takie atrakcje jak : Aquapark, place zabaw, cała masa różnych boisk i siłownia. Ośrodek ten jest równiesz jednym wielkim spa, w którym można podreperować zdrowie. Jest także dostosowany dla osób niepełno sprawnyh. Dzięki za przeczytanie opinii !

Ocena: 5 / 5

Bartoszek, Bielsko-Biała

2015-02-24 21:41:45

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Spędziliśmy tu sylwestra 2013/14. Było naprawdę wyśmienicie, zabawa przednia. Cała impreza była na naprawdę wysokim poziomie Zaczynając na poczęstunku kończąc na oprawie muzycznej i ludziach, którymi się tam bawiłem.

Ocena: 5 / 5

Beata Matusik, Sopot

2015-02-24 21:26:19

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Polecam pobyt w hotelu Panorama Morska Jarosławiec pod względem sanatoryjnym. Ceny pakietów są przystępne i w pakiecie znajduje się duża liczba zabiegów. Jeśli chodzi o ofertę cena odpowiada jakości.

Ocena: 5 / 5

Dominik, Piła

2015-02-24 19:46:59

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Do panoramy morskiej jeżdżę już od 3 lat. W tym miejscu dosłownie inwestycja goni inwestycje i z roku na rok jest coraz lepiej ! Na terenie ośrodka znajduje się aquapark stołówka boiska i pełno innych fajnych miejsc. Serdecznie polecam !!!

Ocena: 5 / 5

Mateusz , Mirków

2015-02-24 18:58:52

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Witam !! Na wakacjach w panoramie morskiej byłem pół roku temu we wrześniu z całą rodzinką. Kryte baseny, sauna, jacuzzi. Oprócz tego cała masa atrakcji dla maluchów takich jak : place zabaw, zjeżdżalnie i aqapark. Wisienką na torcie jest bardzo miła obslugą i pyszne jedzenie.

Ocena: 5 / 5

Milenka, Rawicz

2015-02-23 21:52:24

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Rewelacja, ośrodek panorama morska to chyba najlepszy i najbardziej wypasiony ośrodek nad polskim morzem ! Spędziłam tam z mężem dwutygodniowy turnus podczas, którego miałam multum atrakcji. Aquapark - całkowicie bezpłatny dla gości ośrodka. Zabiegi – oczywiście po konsultacji z lekarzem. Do tego Siłownia, fitness . Na koniec pochwalę jeszcze kucharzy bo jedzenie w restauracji na prawdę PYSZNE !!!!

Ocena: 5 / 5

Sylwia Nowak, Wrocław

2015-02-23 21:47:29

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Uważam za udany pobyt w hotelu Panorama Morska Jarosławiec. Hotel położony jest blisko morza, posiada dobrą kuchnie i bogatą ofertę wellness.

Ocena: 5 / 5

Lidka Pers, Gniezdno

2015-02-20 19:00:42

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

W Jarosławcu byłam na turnusie całe dwa tygodnie. Ośrodek po prostu ogromny, pełno różnorodnych domków, placów zabaw, boisk ora innych atrakcji. Zaskoczyła mnie również baza medyczno-rehabilitycyjna, która jest naprawdę na europejskim poziomie. Do tego aquapark z podgrzewaną wodą, sauną jacuzzi. Szczerze pierwszy raz poczułam się nad polskim morzem jak za granicą. Polecam !

Ocena: 5 / 5

Ania N, Warszawa

2015-02-20 16:11:30

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

W lipcu byłam z grupą znajomych na wakacjach w hotelu Panorama Morska Jarosławiec i jestem bardzo zadowolona ze spędzonego tam czasu. Każdy znajdzie coś dla siebie, ponieważ oferta jest bardzo szeroka.

Ocena: 5 / 5

Natalia Walczak, Kielce

2015-02-20 00:06:06

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Wypoczywałam w hotelu Panorama Morska Jarosławiec razem z moim mężem. Jesteśmy osobami starszymi i mieliśmy wątpliwości lecz niepotrzebnie. Pokoje są dostosowane do osób w podeszłym wieku a oferta zabiegów rehabilitacyjnych bardzo szeroka.

Ocena: 5 / 5

Filip Uryga, Kluczbork

2015-02-19 23:58:55

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Ośrodek polecili nam znajomi, którzy jeżdżą tam od wielu lat. Miejsce to jest na prawdę przystosowane dla każdego. Na ośroku znajdeuje się cała masa atrakcji takich jak ; place zabaw, aquapark, fitness, strefa wellness. Do tego na okrase pełno "zielonych terenów". Na pewno jeszcze wpadniemy ;)

Ocena: 5 / 5

Monika Walczak, Kraków

2015-02-18 22:42:51

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Polecam pobyt w hotelu Panorama Morska Jarosławiec. Hotel posiada ofertę dla osób w każdym wieku. Coś dla siebie znajdą zarówno mężczyźni i kobiety. Żałuję że miałam tylko tydzień urlopu.

Ocena: 5 / 5

Marlena Wachacz, Kraków

2015-02-18 22:26:30

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Domek położony w pobliżu kompleksu basenów, elegancko i komfortowo wyposażony - duży pokój z łazienką i tarasem. Moja 6-letnia córeczka miała naprawdę mnóstwo atrakcji, place zabaw, przedszkole, świat dziecka. Korzystaliśmy z mężem z fitnessu i ze spa. Naprawdę wypoczeliśmy !!

Ocena: 4.9 / 5

Anna Kwiatkowska, Oleśnica

2015-02-16 18:47:40

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Byliśmy z mężem i córką po sezonie i obawialiśmy się, że nie wszystko będzie otwarte. Niepotrzebnie hotel działał na 100 procent, świetne jedzenie, wysoki standard, miła i dyskretna obsługa, aquapark z ciepłą wodą szeroka oferta zabiegów w spa i strefie wellness, ogólnie bardzo dobre wrażenie. polecamy

Ocena: 5 / 5

Jacek Król, Warszawa

2015-02-16 14:18:58

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Wszystko w jednym, tak można scharakteryzować to miejsce. Szczególnie polecam rodzinom z dziećmi, ale dorośli tez znajdą coś dla siebie. Byłem z rodziną w lipcu 2014 i nie nudziłem się ani jednego dnia

Ocena: 4.9 / 5

Paweł Nowacki, wrocław

2015-02-16 11:40:12

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Spędziłem uroczy wrześniowy tydzień w Jarosławcu. Wspaniała atmosfera, miła obsługa, smaczne jedzenie, aquapark z podgrzewaną wodą oraz mnóstwo innych atrakcji to atuty tego miejsca. Polecam !!!

Ocena: 5 / 5

Kasia Nowakowska, Kraków

2015-02-10 21:40:41

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

W zeszłe wakacje byłam z rodziną na urlopie w hotelu Panorama Morska Jarosławiec i świetnie wypoczęliśmy. Gdy ja korzystałam z zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających moje dzieci były pod opieką wykwalifikowanej opiekunki dzięki czemu mogłam się spokojnie relaksować. Polecam każdemu.

Ocena: 5 / 5

Mario, poznań

2015-02-10 21:12:38

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Panorama morska to najlepszy i najwyższej klasy ośrodek na polskim wybrzeżu. Fantastyczne nowoczesna Spa. Urządzone ze smakiem, bardzo nowoczesne urządzenia. kompetentny i miły personel. Mega relaks i odprężenie ,po wyjściu czułem się super komfortowo. Jedzonko palce lizać, szwedzkie stoły. Miałem cały "familijny" domek, tak wypoczywać to ja uwielbiam

Ocena: 5 / 5

Michal, warszawa

2015-02-09 22:50:47

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Mieszkałem w apartamencie i od razu stwierdziłam, że to naprawdę był świetny wybór. Przestronnie wygodnie i luksusowo. Wyposażony we wszelkie pomoce dla niepełnosprawanych. Jeśli chodzi o sam ośrodek to: aquapark, masa zabiegów i świetne atrakcje wieczorne.

Ocena: 5 / 5

Szymon Konefał, Wrocław

2015-02-06 17:20:59

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Od mojej ostatnie wizyty w Parku wodnym dużo się zmieniło oczywiście na plus ;). Zdecydowanie poprawiły się warunki zakwaterowanie, powstał nowy aqua park oraz wiele innych atrakcji dzięki którym nie nudziłem się.

Ocena: 5 / 5

Krzysztof Konefalski, Poznań

2015-02-06 16:42:21

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Panorama morska to świetny ośrodek dla niepełnosprawnych domki są przystosowane dla takich osób. Pobyt umila również piękna okolica oraz morze

Ocena: 5 / 5

Bartek Borowski, Kiełczów

2015-02-03 14:53:50

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Panorama morska to zdecydowanie najlepszy ośrodek nad polskim morzem, w którym byłem. Wszystko dosłownie dopięte na ostatni guzik. Polecam wszystkim !!!

Ocena: 5 / 5

Julia Stec, Warszawa

2015-01-23 11:47:09

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
TAK

W ośrodku Panorama Morska spędziłam wspaniały tydzień. Mnóstwo atrakcji, pyszne jedzenie (szwedzkie stoły), wysoki standard pokoi, miła i profesjonalna obsługa, ładna okolica. Mimo kiepskiej pogody nie nudziliśmy się. polecam !

Ocena: 5 / 5

Iwona Mak, sosnowiec

2014-12-17 20:24:42

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Ten Resort polecam rodzinom, seniorom,singlom,praktycznie każdemu.To prawdziwa perełka nad polskim morzem.Każdy znajdzie tu coś dla siebie: profesjonalne zabiegi rehabilitacyjne,relaksujące i upiększające zabiegi w spa,odprężająca strefa wellness,atrakcje w postaci wieczorków z animatorami i przy muzyce na żywo, a dla dzieci masa rozrywki-szaleństwo w basenach aquaparku, popołudniowe animacje, place zabaw,gry, zabawy.Po prostu super, super,super!!!!

Ocena: 5 / 5

robert kopczyński, poznań

2014-12-16 11:31:14

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

bardzo przyjazny obiekt dla rodzin z dziećmi , świetne baseny, spa, jacuzzi, profesjonalne zabiegi rehabilitacyjne,polecam rodzinom z dziećmi bo świetne animacje!!!!

Ocena: 5 / 5

jadwiga kwiek, radom

2014-06-07 13:27:00

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Bardzo polecam , piękne pokoje, super jedzenie Aquapark na 6+

Ocena: 5 / 5

Ania Kk, Opolskie

2014-04-17 16:18:39

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Nasz pobyt w Panoramie Morskiej uważam za bardzo udany. Przepiękny teren z uroczym krajobrazem, czyste i eleganckie domki. Dla dzieci wiele atrakcji włącznie z krytym basenem, dla nas natomiast Centrum Fitness i SPA z najróżniejszymi zabiegami, które były bardzo profesjonalnie zrealizowane. Bufet szwedzki w restauracji zachwycił nas różnorodnością potraw. Żadnych kłopotów z parkingiem szczególnie, jak ktoś posiada wielki samochód rodzinny. Dostęp do WiFi na terenie obiektu jest dodatkowym atutem.

Napewno wrócimy tam kolejnego roku, by ponownie wypocząć.

Ocena: 4.8 / 5

Ania, Wrocław

2014-04-09 18:04:02

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

wszystko na miejscu, w ogóle nie trzeba wychodzić poza teren resortu. Kompleks basenów z podgrzewaną wodą,kort tenisowy, boiska sportowe, alejki spacerowe, fitness-siłownia i SPA - znajdują się na terenie obiektu. Pokoje komfortowe, wygodne, urządzone ze smakiem. Polecam

Ocena: 4.9 / 5

Monika Dolińska, Wrocław

2014-04-06 23:41:03

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Polecam. Panorama Morska zaskoczyła nas bardzo pozytywnie. Spędziliśmy tutaj cudowne chwile, wróciliśmy wypoczęci i pełni wrażeń. Plusem ośrodka jest wiele możliwości spędzenia czasu, również w czasie niepogody. Można skorzystać z siłowni, kortu tenisowego, boisk sportowych, zajęć aqua aerobicu. Odprężyć można się również podczas zabiegów kosmetycznych w SPA, w strefie wellness (w saunie lub jacuzzi)no i oczywiście w aquaparku. Osoby borykające się z problemami zdrowotnymi mogą skorzystać z zabiegów rehabilitacyjnych- jest nawet kriokomora. Zaplecze techniczne Panoramy Morskiej robi wrażenie!Poza tym cały czas coś się dzieje: ogniska, dyskoteki, imprezy tematyczne, biesiady.
Plus również za posiłki serwowane w formie stołu szwedzkiego. Jedzenie smaczne, duży wybór potraw,napoje do posiłków.
Pokoje komfortowo urządzone, czyste, przytulne, wygodne.

Ocena: 4.1 / 5

Rafal Bojarski, Radom

2013-08-03 12:50:52

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Obiekt ogólnie jest super ale: 1. internet trzeba wykupić 55zl/14dni 35zl/7dni po za tym dochodzi oplata za klimatyczne ktore nie miesci sie w zaplaconej kwocie za osoby i do tego dyrekcja olewa osoby niepełnosprawne. Nie polecam tego zośrodka osobom niepełnosprawnym. Cały czas jest mniej imprez. Niewszystkie są ciekawe.

Ocena: 3.9 / 5

2010-12-01 14:16:33

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE WIEM
Singlom
NIE WIEM
Rodzinie
NIE WIEM
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Bardzo dobre Sanatorium, szczególnie dla osób które chca sie trochę rozerwac a jednocześnie podreperować swoje zdrowie:)

Oceń standard według kryteriów 1 2 3 4 5 nie dotyczy
Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja
Komu polecasz ten obiekt? TAK NIE NIE WIEM
Dla dwojga
Singlom
Rodzinie
Niepełnospr.
Seniorom
Na szkolenia

Data pobytu

od do

Dodatkowe uwagi

dodaj komentarz i zarejestruj mnie

Imię: *

Miasto:

e-mail: *

hasło: *

Powtórz hasło: *

Twoja opinia zostanie dodana po aktywacji konta. Na podany adres e-mail zostanie wysłany link z kluczem aktywującym konto, na który należy kliknąć.

mam już konto w Portalu dodaj komentarz i zaloguj mnie

kod z obrazka: * Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie

Akceptuję regulamin

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych (rozwiń)

  • Popularne tematy
Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2016