Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Ostatnio komentowane

Najpopularniejsze artykuły

Olej bawełniany w kosmetyce

Olej bawełniany to jeden z najchętniej używanych olejków w kosmetyce. Jest on polecany zwłaszcza dla osób o cerze wrażliwej, przesuszonej i alergicznej.

Olej bawełniany należy do grupy olei roślinnych o bardzo dużej zawartości NNKT co czyni go szczególnie cennym dla naszej skóry. Łagodzi i regeneruje nawet bardzo podrażnioną skórę. Osłania, odżywia i łagodzi podrażnienia. Mogą go używać osoby nawet osoby o cerze alergicznej.


Olej bawełniany polecany jest również dla skóry przesuszonej i niedożywionej ze względu na to, że wnika w głąb skóry i doskonale ją odżywia. Wygładza i regeneruje spierzchnięty naskórek i zmniejsza skłonność do występowania podrażnień. Jego działanie powinny docenić osoby o cerze dojrzałej ponieważ znakomicie ją wygładza.

 

 

autor: Izabela Moskal

Dodaj komentarz

Treść komentarza:

Imię: Miasto: kod: Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie

dodaj komentarz i zarejestruj mnie



  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • R
  • S
  • T
  • U
  • W
  • Z
  • Ś
  • Ż
Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2017