Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Ostatnio komentowane

Najpopularniejsze artykuły

Olej z moreli w kosmetyce

Olej z moreli to olej o cudownym zapachu. Jednak nie tylko aromat jest jego zaletą tego kosmetyku. Njważniejsze, że może być stosowany przez osoby o różnych rodzajach cery.

Olej z moreli otrzymywany jest przez wyciskanie pestek. Zawiera kwas olejowy, kwas linolowy i palmitynowy, NNKT oraz witaminę A. Ma on lekko żółty kolor i piękny marcepanowy zapach. Właściwiości oleju z moreli to głębokie nawilżanie i odżywianie skóry , ściąganie rozszerzonych porów. Stosowany przez osoby o  starzejącej się skórze poprawia jędrność, elastyczność, napięcie. Inną właściwością tego kosmetyku jest zapobieganie powstawania zmarszczek.


Olej z moreli jest bardzo delikatnym kosmetykiem. Dlatego mogą go stosować osoby o każdym rodzaju cery. Piękny zapach,właściwości odżywcze oleju z moreli, to wszystko sprawia, że jest wykorzystywany do masażu, aromaterapii oraz jako składnik wielu kosmetyków. Dodawany jest do kremów, balsamów, pomadek, lotionów i odżywek do włosów.

 

 

autor: Izabela Moskal

  • Podobne artykuły
Dodaj komentarz

Treść komentarza:

Imię: Miasto: kod: Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie

dodaj komentarz i zarejestruj mnie



  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • R
  • S
  • T
  • U
  • W
  • Z
  • Ś
  • Ż
Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2017