Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Ostatnio komentowane

Najpopularniejsze artykuły

Olej z zarodków owsa w kosmetyce

Olej z zarodków owsa doskonale wpływa nie tylko na wygląd naszej skóry, ale także na wygląd włosów , dlatego też znalazł swoje szerokie zastosowanie w kosmetyce . Skórze przywraca elastyczność i jędrność, natomiast włosom blask i witalność.

Olej z zarodków owsa jest olejem o dużej zawartości witaminy E, tokoferoli i kwasów oleinowego i linolenowego. Dzięki tym składnikom bardzo głęboko nawilża i odżywia nawet mocno przesuszoną skórę, pozostawiając ją miękką i gładką w dotyku na długi czas.

 

Olej z zarodków owsa poprawia nie tylko wygląd skóry, ale również włosów i skóry głowy. Codzienne suszenie, prostowanie i stylizacja jakiej poddajemy nasze włosy niestety pogarszają ich stan, przez co po pewnym czasie włosy stają się kruche, łamliwe, a w końcu zaczynają wypadać. To znak, że potrzeba im głębokiego odżywienia. Takie zadanie spełnia olej z zarodków owsa . Właściwość tego oleju wykorzystali producenci kosmetyków do włosów umieszczając go w swoich produktach przez co olej z zarodków owsa ma duże zastosowanie w kosmetyce .

 

 

autor: Izabela Moskal

  • Podobne artykuły
Dodaj komentarz

Treść komentarza:

Imię: Miasto: kod: Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie

dodaj komentarz i zarejestruj mnie



  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • R
  • S
  • T
  • U
  • W
  • Z
  • Ś
  • Ż
Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2017