Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Ostatnio komentowane

Najpopularniejsze artykuły

Olejek castania w kosmetyce

Olejek castania niestety należy do grupy mało znanych olejków roślinnych, a jest on warty poznania ze względu na swoje silne działanie nawilżające i łagodzace.


Castania - skąd pochodzi?

 

Olejek castania jest olejkiem pochodzącym z Amazonii. Otrzymywany jest przez tłoczenie nasion drzewa o tej samej nazwie. Zawiera kwas oleinowy , palmitynowy, kwas linolenowy a także tokoferole i fito sterole Ma on zastosowanie w kosmetykach do ciała, włosów i po goleniu.

 

Nawilża i wygładza ciało, dlatego można go znaleźć w balsamach i lotionach. Dba o kondycję zniszczonych włosów przez to dodawany jest do szamponów i odżywek. W kosmetykach po goleniu pełni funkcje nawilżające i łagodzące.

 

 

autor: Izabela Moskal

Dodaj komentarz

Treść komentarza:

Imię: Miasto: kod: Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie

dodaj komentarz i zarejestruj mnie



  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • R
  • S
  • T
  • U
  • W
  • Z
  • Ś
  • Ż
Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2017