Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Ostatnio komentowane

Najpopularniejsze artykuły

Olej z pestek arbuza

Nawet jeśli do tej pory pestki w arbuzie kojarzyły ci się ze żmudnym wydobywaniem ich z pysznego miąższu, to pora zmienić o nich zdanie.  Bowiem olej z pestek arbuza jest rewelacyjny dla naszej skóry.

Olejek z pestek arbuza otrzymuje się przez ich tłoczenie. Ma bardzo lekką konsystencję i delikatny zapach.  Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe dzięki czemu ma  aktywne i odżywcze działanie.

 

Zobacz jak nienasycone kwasy tłuszczowe mogą działać na twoją skórę. Wejdź: NNKT czyli dobroczynne kwasy tłuszczowe


Właściwości oleju z pestek arbuza są bardzo szerokie - doskonale się wchłania, nawilża i działa łagodząco. Poprawia też napięcie skóry i jej elastyczność. Dzięki swoim kojącym właściwościom może to byc również olejek do skóry dziecięcej.

 

Sprawdź jakie właściwości mają inne olejki, które stosowane są w kosmetyce. Zobacz:

- Olej bawełniany w kosmetyce

- Olejek arachidowy

- Olejek castania w kosmetyce


Olej ten pomaga nie tylko zadbać o skórę, ale także o piękne włosy Przywraca im zdrowy i ładny wygląd nawet jeśli są bardzo zniszczone.

 

Jeżeli masz bardzo zniszczone włosy odwiedź swojego fryzjera i zapytaj i zabieg regeneracji włosów. Zobacz na czym on polega: Regeneracja włosów

autor: Izabela Moskal

  • Podobne artykuły
Dodaj komentarz

Treść komentarza:

Imię: Miasto: kod: Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie

dodaj komentarz i zarejestruj mnie



  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • R
  • S
  • T
  • U
  • W
  • Z
  • Ś
  • Ż
Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2017