Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Ostatnio komentowane

Wiadomości związane z hasłem "cera wrażliwa"

Dermabrazja tlenowo-solna dla skóry wrażliwej

Osoby z delikatną cerą nie dość, że mają kłopoty z pielęgnacją to jeszcze muszą rezygnować z wielu zabiegów oczyszczających. Dlatego dermabrazja tlenowo-solna to idealny zabieg dla skóry wrażliwej. Dla kogo dermabrazja tlenowo-solna?  [...]

...więcej

Pomidor i jego kosmetyczne właściwości

Pomidor i jego kosmetyczne właściwości nie jest w pełni doceniany przez przemysł kosmetyczny. Wiadomo bowiem nie od dziś o wspaniałych kosmetycznych właściwościach pomidora. Przyszła pora, by poznać je bliżej. Uwielbiamy pomidory, które są[...]

...więcej

Len w kosmetyce

Len w kosmetyce stosowany jest już od dawna. Jednak wcześniej znano przede wszystkim jego lecznicze właściwości. Warto dowiedzieć się zatem więcej o kosmetycznych właściwościach lnu. Właściwości pielęgnacyjne lnu znane były już naszym prababciom. Przez[...]

...więcej

Alantoina w kosmetyce

Alantoina w kosmetyce znajduje wiele zastosowań. Mimo że jej właściwości są szeroko stosowane, mało kto o niej słyszał. Postaramy się przybliżyć kosmetyczne właściwości alantoiny. Alantoina - właściwości   Alantoina występuje głównie w[...]

...więcej

Rumianek i jego kosmetyczne właściwości

Rumianek w kosmetyce jest jednym z najpopularniejszych ziół. Ze względu na swoje pielęgnacyjne właściwości jest składnikiem wielu kremów i balsamów do ciała. Stanowi też podstawę zabiegów w salonach kosmetycznych i Spa. Warto[...]

...więcej

Flawonoidy w kosmetyce

Flawonoidy w kosmetyce są doceniane i chętnie wykorzystywane. Po okresie bardzo długiej dominacji środków syntetycznych w kosmetyce, naturalne surowce kosmetyczne stają się prawdziwym hitem.  Flawonoidy - właściwości   Flawonoidy są[...]

...więcej

Olejek z dzikiej róży w kosmetyce

Dzika róża to nie tylko piękny kwiat, ale także cenny surowiec kosmetyczny, z którego otrzymuje się pięknie pachnący olejek. Przyjrzyjmy się jaką rolę spełnia olejek z dzikiej róży w kosmetyce. Olejek z dzikiej róży jest olejem[...]

...więcej

Bezpieczne opalanie

Bezpieczne opalanie to nie fanaberia lekrzy - z roku na rok rośnie ryzyko zachorowania na czerniaka i inne nowotwory skóry. Aby tego uniknąć coraz częściej sięgamy po kremy i balsamy z filtrem a także trzymamy się pewnych zasad. Sprawdźmy czy są[...]

...więcej

Mama w świecie Odyssey

Dzień Matki to szczególne święto.  Możemy sprawić, by w tym niezwykłym czasie nasza ukochana Mama poczuła się wyjątkowa i najpiękniejsza. Luksusowy wypoczynek oferuje nowo otwarty Odyssey ClubHotel Wellness & SPA, gdzie święto Mamy trwa do[...]

...więcej

Baylla Spa - Oxybrazja dla każdego!

Oxybrazja to rekomendowany przez lekarzy zabieg złuszczający, gdzie pod wpływem ciśnienia na skórę zostaje wyrzucony strumień rozproszonych kropelek soli fizjologicznej i powietrza. Zabiegi złuszczające od dawna znane i cieszące się popularnością,[...]

...więcej

Podkład Revlon photoready

Coraz częściej zamiast ciężkich podkładów matujących wybieramy rozświetlające o lekkiej konsystencji i zapewniające naturalny i świeży wygląd przez cały dzień a taki właśnie miał być Revlon photoready. Obecnie od podkładu oczekujemy bardzo dużo i[...]

...więcej

Ceramidy w kosmetyce

Na słowo ceramidy mało kto myśli o skórze i kosmetykach, a przecież te substancje są niezbędne naszej skórze i zapewniają jej piękny wygląd. Należą do grupy lipidów, które mają zbawienny wpływ nie tylko na naszą skórę[...]

...więcej

Olej kukui w kosmetyce

Olej kukui to znakomite panaceum dla skóry wrażliwej i podrażnionej. Wysoka zawartość NNKT czyni go wyjątkowo odżywczym i regenerującym. Olej kukui zawiera dużą ilość NNKT niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania całego organizmu. Jest bardzo[...]

...więcej

Wody termalne - na czym polega ich moc?

Kąpiele w wodach termalnych i ich użycie w kosmetykach robią prawdziwą furorę. Jest to powodowane wspaniałymi właściwościami wód termalnych i ich dobroczynnym oddziaływaniu na nasz organizm. Co to są wody termalne?   Wody termalne to wody[...]

...więcej

Zabiegi w spa dla skóry wrażliwej

Zabiegi w spa nawet jeśli masz wrażliwą skórę mogą być przyjemne i nie niebezpieczne. O ile wypróbowywanie każdej nowości kosmetycznej nie jest polecane nikomu to specjalnie dobrane do cery wrażliwej zabiegi mogą zdziałać bardzo wiele.[...]

...więcej

Olej bawełniany w kosmetyce

Olej bawełniany to jeden z najchętniej używanych olejków w kosmetyce. Jest on polecany zwłaszcza dla osób o cerze wrażliwej, przesuszonej i alergicznej. Olej bawełniany należy do grupy olei roślinnych o bardzo dużej zawartości NNKT co czyni[...]

...więcej

Algi w kosmetyce

Algi morskie to bardzo popularna grupa roślin mająca szerokie zastosowanie w kosmetyce. I bardzo dobrze, ponieważ działają one znakomicie poprawiając wiele aspektów naszego wyglądu. Algi morskie są znakomitym, a co najważniejsze naturalnym[...]

...więcej

Złoto w kosmetyce

Złoto to wspaniała ozdoba i piękny prezent. Prawdziwe jest doskonałym uzupełnieniem każdej kreacji i urody. Złoto to też bardzo ekskluzywny ale i znakomicie działający składnik kremów, serum i balsamów. Zabiegi ze zlotem można spotkać też w[...]

...więcej

Najnowsze oferty

Najpopularniejsze artykuły

Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2017