Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Ostatnio komentowane

Najczęściej komentowane

Wiadomości związane z hasłem "kwas linolowy"

Przyczyny suchości skóry

[...] kosmetycznych właściwościach kwasu linolowego. Zobacz: kwas linolowy w kosmetyce   Przyczyny egzogenne to [...]

...więcej

Olejek z nasion porzeczki w kosmetyce

Olejek z nasion porzeczki w kosmetyce jest bardzo ceniony ze względu na swoje pielęgnacyjne właściwości. Można go pozyskać z nasion zarówno czarnej jak i czerwonej porzeczki. I pomimo tego że porzeczki ze wzgledu na swój kwaśny smak nie[...]

...więcej

Olejek pequi i jego kosmetyczne właściwości

[...] zawierających witaminy, kwas palmitynowy oraz kwas linolowy.   Poznaj kosmetyczne właściwości kwasu linolowego. Przeczytaj:  kwas linolowy w kosmetyce   Pielęgnacja dłoni   Spierzchnięte i [...]

...więcej

Olejek z pestek agrestu i jego kosmetyczne właściwości

Nie wszyscy wiedzą, że olejek z pestek agrestu pomoga zachować młody wygląd. Zawiera też wiele cennych dla skóry substancji odżywczych. Poznajmy bliżej jego kosmetyczne właściwości. Olejek z pestek agrestu zawiera bardzo cenne kwasy tłuszczowe:[...]

...więcej

Olej z krokosza barwierskiego i jego kosmetyczne właściwości

Olej z krokosza barwierskiego ze względu na najwyższą zawartość kwasu linolowego jest olejem bardzo odżywczym, redukującym wypryski i zanieczyszczenia skórne. Zastosowanie oleju z krokosza barwierskiego w kosmetyce jest bardzo szerokie. Olej z[...]

...więcej

Olejek buriti i jego kosmetyczne właściwości

Ten egzotyczny olejek to prawdziwa gratka dla fanek naturalnych kosmetyków. Olejek buriti i jego kosmetyczne właściwości nie są jeszcze wszystkim znane i właśnie dlatego warto wiedzieć, że chroni on przed podrażnieniami, wygładza drobne zmarszczki[...]

...więcej

Olej arachidowy w kosmetyce

[...] i smakuje jak orzechy. Zawiera kwas linolowy, kwas olejowy, kwas stearynowy, [...] stearynowy w kosmetyce - kwas linolowy w kosmetyce - Kwas stearynowy [...]

...więcej

Olejek z dzikiej róży w kosmetyce

[...] NNKT. W swoim składzie posiada: - kwas linolowy - kwas alfa-linolenowy [...]

...więcej

Olej z pestek dyni

[...] oleju z pestek dyni wchodzi: - kwas linolowy - kwas olejowy [...] może spowodować jego niedobór. Wejdź: kwas linolowy w kosmetyce   Sprawdź jak na [...]

...więcej

Olejek brzoskwiniowy w kosmetyce

[...] Zawiera między innymi kwas olejowy, kwas linolowy, kwas palmitynowy oraz kwas [...]

...więcej

Kwas linolowy w kosmetyce

[...] w tłuszczach roślinnych - sprzężony kwas linolowy jest pomocny przy odchudzaniu.   Chcesz [...]

...więcej

Olej z miodli indyjskiej w kosmetyce

[...] kwas palmitynowy - kwas linolowy - kwas stearynowy. [...]

...więcej

Olej z moreli w kosmetyce

[...] wyciskanie pestek. Zawiera kwas olejowy, kwas linolowy i palmitynowy, NNKT oraz [...]

...więcej

Olejek migdałowy w kosmetyce

[...] bardzo bogaty skład: kwas olejowy, kwas linolowy, witaminy, minerały i jest [...]

...więcej

Olej z orzecha Borneo w kosmetyce

[...] zawiera: - kwas olejowy - kwas linolowy - kwas [...]

...więcej

Olej rzepakowy w kosmetyce

[...] Jest olejem zawierającym kwas olejowy, kwas linolowy, witaminę E, K i [...]

...więcej

Olej ryżowy w kosmetyce

[...] Zawiera kwas palmitynowy, kwas stearynowy, kwas linolowy, arachidowy, witaminę E, oryzanol [...]

...więcej

Olej z zarodków żyta w kosmetyce

[...] witaminy i kwasy oleinowy oraz kwas linolowy. Na powierzchni skóry pozostawia [...]

...więcej

Turzyca w kosmetyce

[...] zawiera kwas palmitynowy , kwas linolowy , oleinowy i [...]

...więcej

Czarnuszka i jej właściwości w kosmetyce

Czarnuszka jest doskonała na problemy z cerą nadwrażliwą i alergiczną. Czarnuszka znalazła zastosowanie również jako doskonały środek na różne problemy i choroby skórne.   Olej z czarnuszki   Olej z czarnuszki jest olejem[...]

...więcej

Olej z rokitnika w kosmetyce

[...] zapachu. W swoim składzie zawiera kwas linolowy, alfa-linolenowy, kwas palmitynowy, witaminę [...]

...więcej

Awokado w kosmetyce

[...] Zawiera kwas olejowy , kwas linolowy , palmitynowy i [...]

...więcej

Olejek arachidowy

[...] arachidowy ma żółtą barwę. Zawiera kwas linolowy, kwas olejowy, kwas stearynowy, [...]

...więcej

NNKT czyli dobroczynne kwasy tłuszczowe

[...] linolenowy - kwas oleinowy - kwas linolowy   Źródła NNKT to: olejek argonowy, [...]

...więcej

Czarna porzeczka w kosmetyce

[...] olej. Zawiera on kwas oleinowy, kwas linolowy, linolenowy a także gamma-linolenowy. [...]

...więcej

Najnowsze oferty

Najpopularniejsze artykuły

Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2017