Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Najczęściej komentowane

Wiadomości związane z hasłem "kwas palmitynowy"

Olejek czaulmugrowy i jego kosmetyczne właściwości

Przedstawiany przez nas olejek działa przeciwzapalnie, antybakterujnie i ściągająco, więc jest świetnym sprzymierzeńcem dla osób z cerą tłustą i trądzikową. Poznajmy zatem olejek czaulmugrowy i jego kosmetyczne właściwości. Olej[...]

...więcej

Olejek cupuacu i jego kosmetyczne właściwości

[...] tłuszczowe takie jak kwas oleinowy, kwas palmitynowy, kwas arachidonowy oraz fitosterole.   Nie [...]

...więcej

Olejek pequi i jego kosmetyczne właściwości

[...] tłoczenie owoców pequi, zawierających witaminy, kwas palmitynowy oraz kwas linolowy.   Poznaj kosmetyczne [...]

...więcej

Olej z krokosza barwierskiego i jego kosmetyczne właściwości

[...] tego zawiera kwas olejowy oraz kwas palmitynowy a także witaminy [...]

...więcej

Olej z kiełków pszenicy w kosmetyce

[...] olei bogatych w lecytynę i kwas palmitynowy,  linolowy, olejowy,  linolenowy i [...]

...więcej

Olej arachidowy w kosmetyce

Olej arachidowy w kosmetyce ma bardzo szerokie zastosowanie. Nie tylko odżywia skórę, ale również działa przeciwzapalnie. Pozyskuje się go z orzechów arachidowych, które są również bardzo smaczną przekąską.[...]

...więcej

Olej z pestek dyni

[...] kwas olejowy - kwas palmitynowy - witamina E [...]

...więcej

Olejek brzoskwiniowy w kosmetyce

[...] innymi kwas olejowy, kwas linolowy, kwas palmitynowy oraz kwas stearynowy.   Zobacz jak [...]

...więcej

Olej z miodli indyjskiej w kosmetyce

[...] kwas olejowy - kwas palmitynowy - kwas [...]

...więcej

Olej z palmy Sabal w kosmetyce

[...] należy do olei bogatych w kwas palmitynowy, stearynowy, sterole i związki [...]

...więcej

Olej z orzecha Borneo w kosmetyce

[...] kwas linolowy - kwas palmitynowy.   Olej z orzecha Borneo [...]

...więcej

Olej ryżowy w kosmetyce

[...] tłoczenie otrębów ryżu siewnego. Zawiera kwas palmitynowy, kwas stearynowy, kwas linolowy, [...]

...więcej

Turzyca w kosmetyce

[...] turzycy w swoim składzie zawiera kwas palmitynowy , kwas linolowy [...]

...więcej

Olej z orzechów laskowych

[...] barwę. Zawiera kwas olejowy, linolowy, kwas palmitynowy, witaminy oraz składniki mineralne. [...]

...więcej

Olejek z awokado w kosmetyce

[...] w kwasy tłuszczowe: kwas olejowy, kwas palmitynowy, stearynowy oraz kwas linolenowy.   Polecany [...]

...więcej

Olej z rokitnika w kosmetyce

[...] składzie zawiera kwas linolowy, alfa-linolenowy, kwas palmitynowy, witaminę E, C i  [...]

...więcej

Olejek castania w kosmetyce

Olejek castania niestety należy do grupy mało znanych olejków roślinnych, a jest on warty poznania ze względu na swoje silne działanie nawilżające i łagodzace. Castania - skąd pochodzi?   Olejek castania jest olejkiem[...]

...więcej

Najnowsze oferty

Najpopularniejsze artykuły

Copyright (c) by NOCOWANIE.PL EXTRAMEDIA Sp. z o.o. Sp.k. 2010-2012