Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Serwisy partnerskie

Karpacz Noclegi Karpacz Przedszkola

Pałac Margot

Miasto Karpacz

Kategoria Hotele SPA

do centrum 0.80 km

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
(4)
Łazienki
(4)
Obsługa
(3.89)
Wyżywienie
(4)
Jakość zabiegów
(4.11)
Atrakcyjność oferty
(3.67)
Stosunek jakości do ceny
(3.56)
Lokalizacja
(3.89)

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga:
67% 33%
Singlom:
33% 67%
Rodzinie:
56% 33% 11%
Niepełnospr.:
89% 11%
Seniorom:
44% 56%
Na szkolenia:
11% 78% 11%
  • TAK
  • NIE
  • NIE WIEM

OCENY DODANE PRZEZ TURYSTÓW:

Ocena: 4.9 / 5

Renata

2017-01-23 19:04:17

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Bardzo fajny hotel, czysto, ładnie i smaczne jedzenie. Polecam.

Ocena: 1.8 / 5

Jolanta

2017-01-10 19:16:08

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Obsluga fatalna, brak informacji albo totalma dezinformacja, na recepcji mlode, niekulturalne Panie anonimowe bo zapytane o nazwisko tlumacza ochrona danych osobowych, talerze z zupa podawane z reki.Wlascicielu gdzie jestes?

Ocena: 1.8 / 5

Dariusz Chałupka, Warszawa

2016-11-28 12:23:46

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

1.klucze do pokoju były przekazane 43 minuty po uzgodnionym terminie
2.brak szlafroka w pokuju trzeba się zapisywać po niego po uiszczeniu dodatkowej opłaty
3.szklanki do napojów przy śniadaniu --zapomniano ich dostarczyć a czystość daleko od ideału
4.dziwny zwyczaj że opłaca się za pokój zaraz po zameldowaniu a nikt o tym nie poimformował
5.pokój nie przygotowany na 3 osoby pomimo że był to apartament
6.chcąc skorzystać ze SPA należy zapisać się z 2 dniowym wyprzedzeniem
7.obsługa na portierni bardzo bardzo niegrzeczna ---nie dotyczy to do osób spoza granic Polski
8.Panie sprzątają nakrycia przy śniadaniu pod koniec godzin wydawania śniadania

Ocena: 4.8 / 5

Marcin Kubus, Opole

2015-08-12 23:49:16

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Nie wiem co niektórym ludziom trzeba zrobic azeby zaspokoic ich potrzeby. Hotel naprawde warty polecenia pomimo malych ale to malych niedociągnięć. Niektorzy pisza :
• Trzeba przypominac o sprzątaniu – wlasnie ze nie trzeba. Jakby chcialo się przeczytac informacje dostarczana każdemu klientowi do pokoju to wiadomo byloby ze pokoj jest sprzątany przy pobycie dłuższym niż tydzień a jeśli bardziej wymagajacy klient chce codziennie to wystarczy wywiesic zawieszke na drzwi i ow pokoj zostanie posprzątany. Także nie mowcie głupot o zlej higienie w hotelu jeśli wam samym nie chce się brac i troche poczytac jakie sa zasady w hotelu
• Zla lokalizacja / daleko od centrum – no jak już to przeczytalem w nie jednej opini to zagatowalo się we mnie. Jeżeli 800-1000m od cetrum to dla niektórych ‘’daleka lokalizacja’’ to po co wogole rezerwowal hotel polozony ‘’kilometry’’ od centrum, trzeba było zarezerwowac hotel w samym centrum Karpacza - jest ich tam od zawalenia. Pozatym jest to hotel SPA wiec szukasz ciszy i spokoju i tam wlasnie to dostaniesz bo nie słychać grzmotu samochodow i wrzasku turystow. Lokalizacja hotelu jest wysmienita – zaraz przy wjezdzie do Karpacza a po drodze do centrum, który jest oddalony gora 1,2km od centrum az 2 supermarkety a pierwsze sklepy z pamiątkami i restauracje zaczynaja się po przejsciu 400m. Pozatym jestes w gorach wiec chybo liczyles się ze będziesz używał konczyn dolnych troche czesciej.
• Zle sniadanie i maly wybor – zeszlem na sniadanie i rzeczywiście musze przyznac ze troche się zszokowałem… nie wiedziałem na czym mam zawiesic mój wzrok i od czego zaczac. Jeden stol z cieplym jedzeniem - inny z salatkami z warzyw, serow, owocow itp. - jeszcze inny stol zawalony serami, wedlinami, warzywami, bulkami, chlebem – 2 osobne stoly na kawe, herbate, soki, platki, mesli, dzemy, miod itp. Wszystko nabiezaco uzupełniane przez kompetentnych kelnerow. Raz tylko jak poprosiłem o polki usłyszałem ze już nie ma wiec zajadałem chleb a po 4minutach kelner przyniosl cieplutkie buleczki tylko ze ja już wtedy byłem najedzony. Taki wybor ze dla kazdego się znajdzie to co lubi, także nie mowcie głupot ze sniadania slabe w tym hotelu.
• Brak kapci i szlafroka dla gosci- czytam opinie i sam do siebie się smieje. Już na stronie internetowej, pozniej w potwierdzeniu mailowym jest wyrazne napisane ze klapki trzeba zabrac samemu a szlafrok czekal na mnie wraz z kompletem 4 recznikow w pokoju. Wiec jeśli czytac się nie chce i pozniej jestes zawiedzony ze nie masz klapek to miej pretensje do siebie a nie do obsługi hotelu.
• Godziny SPA jakie były w pakiecie ustalone z gory przez obsługę hotelu – Na chłopski rozum pomysl zanim napiszesz. Masz pakiet i tam sa jakies zabiegi SPA wiec hotel ustala sobie kiedy te zabiegi maja zostac zrobione bo one MUSZA zostac zrobione bo masz to w pakiecie a co za tym idzie opłacone . Także goscie z pakietami maja priorytet jeśli chodzi o SPA. Jeśli przyjedzie gosc który ma tylko wykupione noclegi a chciałby dokupic sobie zabieg to musi się liczyc z tym ze może nie być już miejsc – prawda. Pozatym tez miałem ustalone zabiegi na pierwsze 3dni pobytu a przełożyłem sobie na ostanie 3dni. Wystarczy ladnie poprosic i zapytac
• Zla klimatyzacja w hotelu – Akurat ja nie musialem narzekac z malzonka na pogode bo slonce grzalo jak glupie a jakiegos zaduchu w hotelu nie odczulem. Było komfortowo – na pewno bardziej komfortowo niż na zewnatrz.
(OPINIA #1 wg mnie jak czytalem opinie)
• Maly, przepelniony basen / nie ma nic wspolnego ze Spa – Po pierwsze - SPA to masaze, zabiegi kosmetyczne na twarz, cialo itp. a ‘’maly basen’’ to już nie SPA a raczej Wellness tak samo jak jacuzzi, sauny, groty solne, sala fitness itp.
Pozatym ‘’maly przepelniony basen’’ co prawda jest maly ale na standardy 50 pokojowego obietku wystarczajacy i wogole nie jest przepe

Ocena: 5 / 5

Daria, Włocławwek

2014-09-09 08:55:16

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

POlecam w 100 % Pałac Margot

Ocena: 4.6 / 5

Ania Kolec, Lubin

2013-02-28 21:41:38

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Kameralny charakter hotelu. Pokoje i łazienki duże, dość komfortowe, ładnie urządzone, czyste. Pyszne śniadania w formie bogatego bufetu. Sympatyczna obsługa. SPA hotelowe na wysokim poziomie. Bardzo miła obsługa, zabiegi wykonane profesjonalnie. Polecam :)

Ocena: 5 / 5

Irena

2012-04-29 09:11:22

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE WIEM
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Pozdrawiamy całą obsługę ! Irena i Henryk W.

Ocena: 4.9 / 5

RENATA, PRZASNYSZ

2011-09-22 11:32:50

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Było super, kameralnie i miło.
Pokoje czyste. Obsługa miła.
Polecam

Ocena: 2.4 / 5

Anna

2011-02-22 18:22:44

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Jakość usług daleko odbiega od wygórowanej ceny. Wystrój hotelu tandetny - gips, plastik i sztuczne kwiaty. Łóżko - tragedia - dwa rozsuwające się na boki materace ułożone na dwóch innych materacach. Za to z "bardzo pięknym drewnianym zagłówkiem". Bardzo zimna woda w basenie, niska temperatura otoczenia, woda w jacuzzi tak chlorowana, że opary szczypią w oczy, sauny niesprawne.
Nietrudno się domyślić dlaczego opłatę za cały pobyt pobiera się z góry. Nie polecam!

Ocena: 5 / 5

Beata, Zabrze

2010-09-29 16:47:12

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga

Singlom

Rodzinie

Niepełnospr.

Seniorom

Na szkolenia

Było po prostu super!!!!!

Ocena: 3 / 5

Janusch, Düsseldorf

2010-07-02 12:11:01

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga

Singlom

Rodzinie

Niepełnospr.

Seniorom

Na szkolenia

Nie polecam , zwlaszcza na dluzszy pobyt.Sauny nie zaslugija na to miano.Rwacej rzeki w basenie nie znalazlem. W whirpoolu woda ta sama dla wszystkich przez caly dzien.Pokoje nie sa porzadnie sprzatane.Brak telefonow w pokojach i hotelu. Jakosc pobytu nie jest proporcjonalna do ceny.Calosc robi wrazenie niedokonczone.Brak wykonczenia i milosci do detalu.Na tych " detalach" potyka sie klasa obiektu.

Ocena: 4.3 / 5

Katarzyna

2010-05-09 13:36:48

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga

Singlom

Rodzinie

Niepełnospr.

Seniorom

Na szkolenia

Szczerze polecam! Spędziłam z rodziną święta w Pałacu Margot i jestem bardzo zadowolona z pobytu. Dzieciaki wyszalały się na basenie, a ja z mężem skorzystaliśmy z masaży dzięki czemu wróciliśmy do domu wypoczęci i zrelaksowani. Wystrój wnętrz w Pałacu jest ciekawy, pokój mieliśmy przestronny a obsługa zawsze była do naszej dyspozycji. Mam nadzieję, że niedługo tam wrócimy!

Ocena: 4.4 / 5

Dawid

2010-05-09 13:15:23

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga

Singlom

Rodzinie

Niepełnospr.

Seniorom

Na szkolenia

Dobre miejsce żeby wypocząć. Cisza, spokój, duży park okalający hotel. Bardzo ładne i duże pokoje, pyszne śniadania. Jeżeli chodzi o spa... fajny duży basen z rwącą rzeką, jacuzzi i 3 sauny (fińska, turecka i infared działają ok). Polecam

Ocena: 2.1 / 5

Mati

2010-04-08 09:02:25

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga

Singlom

Rodzinie

Niepełnospr.

Seniorom

Na szkolenia

Nie polecam. Zwyczajni naciągacze. Zawsze coś było nie tak. Coś się psuło. A to sauna nie działała (bo korki wyskoczyły), a to w parowej śmierdziało stęchlizną. Jacuzzi na 4-6 osób, ale jak 3 wejdą to już jest ciasno. O basenie szkoda mówić, mały, płytki, a na domiar złego woda zimna. Za takie pieniądze można o wiele lepiej wypocząć w innych ośrodkach.

Oceń standard według kryteriów 1 2 3 4 5 nie dotyczy
Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja
Komu polecasz ten obiekt? TAK NIE NIE WIEM
Dla dwojga
Singlom
Rodzinie
Niepełnospr.
Seniorom
Na szkolenia

Data pobytu

od do

Dodatkowe uwagi

dodaj komentarz i zarejestruj mnie

Imię: *

Miasto:

e-mail: *

hasło: *

Powtórz hasło: *

Twoja opinia zostanie dodana po aktywacji konta. Na podany adres e-mail zostanie wysłany link z kluczem aktywującym konto, na który należy kliknąć.

mam już konto w Portalu dodaj komentarz i zaloguj mnie

kod z obrazka: * Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie

Akceptuję regulamin

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych (rozwiń)

  • Popularne tematy
Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2019