Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

Informacje Mszana Dolna

REKLAMA

Serwisy partnerskie

Mszana Dolna Noclegi Mszana Dolna Przedszkola

Wyspa Mszanka Centrum Odnowy Biologicznej

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
(4.36)
Łazienki
(4.14)
Obsługa
(4.73)
Wyżywienie
(4.79)
Jakość zabiegów
(4.65)
Atrakcyjność oferty
(4.56)
Stosunek jakości do ceny
(4.41)
Lokalizacja
(4.36)

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga:
89% 9% 2%
Singlom:
75% 11% 14%
Rodzinie:
86% 9% 5%
Niepełnospr.:
38% 17% 45%
Seniorom:
86% 11% 3%
Na szkolenia:
52% 19% 30%
  • TAK
  • NIE
  • NIE WIEM

OCENY DODANE PRZEZ TURYSTÓW:

Ocena: 4.5 / 5

Pracowniapiekna, www.pracowniapiekna.pl

2018-02-12 23:57:38

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
TAK

Mi się bardzo podobało.

Ocena: 2 / 5

Mirosław, katowice

2017-04-23 14:00:02

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Tragedia w tym czymś czas się zatrzymał ... początek 20 wieku bród i smród wszystko zaniedbane,prysznice,wc itp.nie będe się rozpisywał nie chcieli byście widzieć zdjęć jakie zrobiłem .nieograniczony dostęp do basenu,sauny,jacuzzi to bzdura basen wynajęty dla grup uczących się pływać a gość hotelowy tylko wieczorkiem !!! po rozmowie burzliwej rozmowie wywalczyłem włączenie sauny to było coś !! A widział ktoś jakiś zdjęcia tego "hotelu" z zewnątrz ???? nie bo go nie ma obszedłem go na około i nie powiem wam co widziałem!!! Ale jak się ktoś odważy to sam to coś oceni !! AAA jeśli chodzi o jedzonko to było pyszne pozdrawiam kucharzy tak trzymać !!!! a właściciel więcej pokory życzę !!!!

Ocena: 5 / 5

Halina , POTENZA-WLOCHY

2016-09-21 17:44:58

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

JESTEM ZBULWERSOWANA OPINIA PANI MARCYSI. Bylam na wypoczynku w tym obiekcie i jestem zachwycona atmosfera ,pracownikami a zwlaszcza wlascicielem , ktory dbal o kazdego goscia i zapewnial wszelie wygody lavcznie z grilem. RECZNIKI CALY KOMPLET i szlafroki lacznie z suszarka i lodowka w pokoju byly zagwarantowane i za nic nie placilam dodatkowo. W kazdym razie jestem zachwycona i polecam wszystkim ktorzy chca wypoczac i bardzo dobrze zjesc kucharki wspaniale na basenie Pan Jacek z cierpliwoscia uczy plywac . Na przyszly rok z pewnoscia przyjade , chociaz zyje we Wloszech i czesto bywam nad morzem ale gwar plaz rekompensuje mi cisza Wyspy Mszanki dziekuje za wspanialy wypoczynek a niepochlebne opinie najlepiej omijac i miec nadzieje ze takich gosci jak Pani Marcysia bedzie jak najmniej. Pozdrawiam wszystkich pracownikow Wyspy Mszanki.

Ocena: 1.3 / 5

Marcysia, Cieszyn

2016-02-24 17:14:38

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

pokoje tragedia.na korytarzach i w głównym holu bardzo zimno.obsluga nie daje rady.w łazience nie ma mydla,dodatkowych ręcznikow.nic.wszystko na zapisy.cena z kosmosu.nie polecam .tragedia.

Ocena: 5 / 5

Alicja, Tarnów

2016-01-01 14:30:26

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Pobyt świateczny w Wyspie Mszanka udany w 100 %. Wspanialy swiateczny relaks,kolacja wigilijna,baaardzo duzo i smacznego jedzenia. Basen,jacuzzi ,bilard i gry wirtualne na antresoli /tenis,kregle itp.super....dla mlodych i starszych.To byl moj 5-ty pobyt w Wyspie w 2015 roku i mam nadzieje,ze nie ostatni ! Opinia P. Roksany jestem zaskoczona,przebywalam w wyspie prawie w kazdym sezonie i nie mam mam nic do zarzucenia,chocbym nie wiem jak chciala! Przepraszam,moze faktycznie ten taras troche bruzdzi i przydalaby mu sie modernizacja a raczej remont,chociaz w paleniu tam papierosow nic nie przeszkadzalo :) ale inne walory przeslonily obraz tarasu.....przedewszystkim atmosfera tam panujaca,wspaniala zaloga,ktora jest bardzo pomocna we wszystkim,a wlasciciel,P.Jacek-ratownik i instruktor nauki plywania...super.Wlasciwie wszyscy tam pacujacy maja u mnie i mojej rodziny 6-tke!!! W NOwym Roku,zycze calej zalodze Wyspy duuuuzo zdrowia i wszelkiej pomyslnosci.......aby nadal w tak wspanialym stylu byl prowadzony ten osrodek calkowitego relaksu........ktory mnie zauroczyl,pomimo,ze bylam w kilku innych nowoczesnych SPA,ale ten ma "dusze"! Pozdrawiam najcieplej jak potrafie cala zaloge Wyspy :)♥

Ocena: 2.3 / 5

Roksana, inne

2015-11-18 21:57:04

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Witam byliśmy na weekendzie miał być super ośrodek. Niestety rozczarowało mnie że nie ma dogodnego parkingu, brak informacji gdzie znajduje się "recepcja" porażka. Dopłata do pokoju o podwyższonym standardzie lekka przesada właściciele nie mają pojęcia jak powinien taki pój wyglądać dramat. Owszem na zdjęciach wszystko wygląda ładnie w rzeczywistości już nie, taras porażka, pokój porażka kapie z dachu w czasie deszczu, sala gdzie jest bilard, piłkarzyki średnio zadbana, siłownia znajduje się na dworze średni zadbana. W cenie pobytu nie ma napoi za wszystkie trzeba płacić dodatkowo, za SPA trzeba płacić ceny wygórowane jak na taki ośrodek, basen, grota solna, dodatkowo trzeba płacić nawet że jest się gośćmi tego ośrodka :-(. A pizza którą serwują z produktów jak piszą WŁOSKICH DRAMAT NAJGORSZA JAKĄ JADŁAM Nie polecam tego ośrodka szkoda czasu i pieniędzy.

Ocena: 5 / 5

Zbigniew, Słupsk

2015-09-01 00:27:13

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Bardzo dobra baza wypadowa Kraków, Niedzica, Czorsztyn, Zakopane, Szczawnica ,Kasina Wielka i Słowacja. Miejsce dla osób nastawionych pozytywnie. Malkontent też coś zawsze znajdzie do krytyki, ale to problem dla psychologa. Jednak po lekturze opinni widzę, że nawet oni docenili kuchnie, która jest przepyszna. Polecam rosół. Moja żona jest wielbicielem i degustatorem tej potrawy. Poza tym pozostałe potrawy bardzo dobre, syte i co najważniejsze przez 8 dób hotelowych dania obiadowe nie powtórzyły się. W tym momencie chciałbym bardzo podziekować Tej lub Tym osobom , które gotowały w trakcie mojego pobytu. Jeżeli nadal tam będą pracować to o wyżywienie można być spokojnym. Na koniec krótko - to od nas zależy po co tam jesteśmy. Ja z żoną jestem zadowolony z bardzo miłej obsługi , a zaplecze wykorzystalismy maksymalnie.

Ocena: 5 / 5

Patrycja

2015-08-30 21:46:16

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Serdecznie polecam to miejsce.Spędzilismy tam tydzień wraz z meżem. miła obsługa, jedzonko przepyszne, duże porcje , wszędzie czysto, bardzo przyjemny pobyt!!!! Z pewnoscią tam wrócimy.

Ocena: 4.9 / 5

Liliana Maria, Elbląg

2015-07-16 19:24:46

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Miejsce po prostu boskie...obsługa arcymiła,jedzonko pyszne,świeże,podane ekskluzywnie ,pokoje wygodne,atmosfera przepyszna,basen,sauna,jakuzy czyściutkie i komfortowe.Całość położona w bardzo malowniczym i spokojnym miejscu...ale co najważniejsze i chcielibyśmy podkreślić to Kapitan tej załogi po prostu złoto.Pozdrawiamy,dziękujemy za odpoczynek w 100% i polecamy wszystkim.

Ocena: 4.6 / 5

Katarzyna

2015-07-13 12:53:15

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Bardzo przyjemnie spędzone dni. Pokoje bez szału, ale raczej nie przyjeżdża się tam po to, by siedzieć w pokojach, a podstawowe rzeczy są - czajnik, lodówka, wygodne łóżko, telewizor, suszarka, śmigający internet- czegoż chcieć więcej? No może podstawowych środków czystości w łazience, typu- mydło, żel pod prysznic itp. , ale to nie taki wielki problem. Poza tym pyszne jedzenie, miły personel, profesjonalne zabiegi, basen, w którym naprawdę można popływać. Ogólnie na plus :)

Ocena: 5 / 5

Eryk, Knurów

2015-06-20 09:54:06

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Zdecydowanie polecamy conajmniej tygodniowy wypoczynek w tym ośrodku, ponieważ można tu dobrze zjeść, wyspać się i zrelaksować. Pokoje z łazienkami czyste i przyjemne. Łóżka z wygodnymi materacami. Śniadania i obiadokolacje obfite, podane ekskluzywnie, wszystko świeże i bardzo smaczne. Obsługa uprzejma i życzliwa. Obiekt położony w centrum Mszany Dolnej, nad rzeką Mszanką- wszędzie blisko (sklepy, poczta, dworzec, kościół, apteki, banki...) . Basen, Jacuzzi i siłownia dostępne cały dzień, seanse w grocie solnej, sauny i możliwość korzystania z zabiegów SPA oraz gabinetów kosmetycznych mogą zadowolić każdego chętnego ! Kuracjusze z Knurowa.

Ocena: 5 / 5

Alicja, Tarnów

2015-03-30 11:28:29

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Wlasnie wrocilysmy z koleżanka z Wyspy,baaaaardzo zadowolone i zrelaksowane ! Za co bardzo dziekujemy wlaścicielowi i calemu personelowi wyspy. Troche jestem zaskoczona negatywnymi opiniami,gdyz pobyt na Wyspie trafilł w mój tzw.klimat !!Ktos napisał,ze basen to -brodzik- totalna bzdura! Mozna swobodnie poplywac i sie zmeczyć....nastepne,czuc chlor z basenu,owszem,czasami sie czuje ,jak ludzie ,czy dzieci nie zamkna drzwi do basenu,a wystarczy tylko zamykac dokladnie drzwi i po chlorze!! Pokoje,akurat te ,ktore ja widzialam i w ktorym nocowalysmy...super! Czyste, zadbane,moze kogos zniechecić widok z okna,,ale to jest Centrum a mimo to spokoj i cisza!!łazienka czysta z dywanikiem i mydelniczka w kabinie prysznicowej /byłam w kilku osrodkach,ale nigdzie nie bylo!!/ Pokoje duże,łóżko baaardzo wygodne,czajnik i lodowka !! Tam gdzie bywalam,nie bylo czajnika,ale mozna bylo wypozyczyc za dodatkowa oplata,albo slyszalam,ze to jest HOTEL!! Chociaz bardzo bym sie chciala do czegos doczepic...nie mam do czego!! Zdjecia przeciagniete przez fotoshop? Nieprawda,moze niektore sa starsze...cos tam ubylo,cos tam przybylo....mam kilka zrobionych przez siebie,moze mi sie uda swoje tutaj umiescic. Ludzie zatrudnieni na Wyspie bardzo mili,usmiechnięci i pomocni we wszystkim,a panie zarzadzajace kuchnią....wow...Nie dosyc ,ze jedzenia za duzo to jest przepyszne, mozna swobodnie wytrzymac bez jedzenia od sniadania do obiadokolacji ! Polecam także grote solną....super! Nie moge sie wypowiadac o zabiegach,poniewaz nie korzystalam,ale korzystala z masazy kolezanka,która byla bardzo zadowolona z profesjonalizmu pań,a u niej opinia pozytywna,liczy sie podwójnie! Naprawde polecam ten hotel , i nie bralabym zbyt do serca opinii negatywnych..chociaz ja najpierw wykupilam ,a potem czytalam opinie i jechalam z mieszanymi uczuciami........ale jakie bylo miłe zaskoczenie!!! Pozdrawiam serdecznie i dziekuje jeszcze raz za przemiły pobyt♥......a moze zaznacze jeszcze,że nalezymy z koleżanka do tzw.seniorow ,ktorzy podobno lubia narzekac:)!!!!

Ocena: 5 / 5

Grażyna z Zosią, Miechów

2015-03-06 10:13:10

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Doskonały klimat i wspaniała atmosfera panująca w ośrodku sprawiły, że chcemy zobaczyć to urokliwe miejsce we wszystkich porach roku! Dziękujemy!

Ocena: 1 / 5

maciej, Jędrzejów

2015-02-16 09:37:27

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Nie polecam tego nikomu, wszech ogarniajacy syf kila i mogiła. Pokoje gorsze niż źle choć trudno pakamere bez okien skitrana przy korytarzu nazwać pokojem. Zdjęcia dostępne na necie nawet w 10 procentach nie odzwierciedlają rzeczywistości. Zabrałem tam żonę na 30 urodziny ale po jednej godzinie pobytu zrezygnowaliśmy. Jeśli ktoś chce zobaczyć rzeczywistość to zrobiłem realne foty tego syfu. Aha a do tego wszystkiego prze okropnie jest tam zimno i śmierdzi chlorem. chcesz fotki to pisz hacker82@op.pl

Ocena: 5 / 5

Marzena

2015-02-09 10:31:31

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Wraz z córką spędziłyśmy bardzo przyjemny tydzień w ośrodku Mszanka. Zarówno właściciel jak i personel są bardzo przyjaznie nastawieni, uśmiechnięci i bardzo umilają pobyt. W ośrodku znajduje się basen i jacuzzi, z których można korzystać do woli. Temperatura zarówno piwetrza, jak i wody na basenie jest idealna do dłuższego przebywania. Dodatkowo w ośrodku znajduje się grota solna, sauna, beczki cedrowe oraz gabinet kosmetyczny. Wszystkie te atrakcje powodują, że nie można się tam nudzić. Jedzenie przepyszne! Śniadania w formie bufetu, bardzo duży wybór, nie sposób wszystkiego spróbować na jeden raz. Na bieżąco jest wszystko dokładane. Obiady dwudaniowe, również bardzo smaczne, dodatkowo po obiedzie deser. Wystrój restauracji bardzo ładny, królują solne skały. Pokój miałyśmy badzo przestronny z widokiem na przepływającą rzekę - Mszanka. Był wyposażony w TV, suszarkę do włosów, czajnik, lodówkę, ręczniki oraz szlafroki.W odległości około 10 km znajdują się aż trzy stoki narciarskie. Ja osobiście polecam stok Lubomierz, dogodny zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. I co najważniejsze nie był tak oblegany, jak w Kasienie Wielkiej, więc można było swobodnie i bezpiecznie zjeżdżać. Wypoczynek w ośrodku Mszanka uważam za bardzo udany, córka była zachwycona basenem i zjeżdżalnią. Jeszcze raz dziękujemy za wspaniały pobyt i pozdrawiamy. Serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą wypoczywać w bardzo miłej atmosferze!

Ocena: 4.9 / 5

Renata, Grodzisk Mazowiecki

2015-02-01 12:36:02

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Jesteśmy pod wrażeniem tego miejsca! Przede wszystkim ludzie prowadzący ten ośrodek jak również Ci, którzy tu pracują-konkretni i uśmiechnięci, zainteresowani swoimi gośćmi! Przesympatyczni!!! A teraz ośrodek- wszystko jest!Sauna - proszę bardzo, basen, jacuzzi - proszę uprzejmie, blisko stoki narciarskie (ze zniżkami dla gości ośrodka) - oczywiście, siłownia, , drewniane bujawki na zewnątrz, leżaki - wszystko! Położenie - niby w Centrum a lekko schowane, nad szumiącą Mszanką. Posiłki bardzo smacze. Wybieramy się tu wiosną! Musi być pięknie. Napiszę Państwu wtedy co zwiedziliśmy, bo podobno okolica kryje wiele tajemnic...

Ocena: 2 / 5

Romana, Lublin

2015-01-27 12:23:53

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

oferta w internecie wydaje się super, ale to tylko pozory, miejsce tylko na urlop low-budget, dla osób, które jeżdzą na nartach i ich jedynym wymaganiem jest to, żeby się wyspać i zjeść śniadanie, miejsce mało przyjazne, zdjęcia w internecie wykonane przez bardzo kreatywnego fotografa, ja byłam rozczarowana, gdybym nie miała opłaconego z góry to po podjechaniu pod ośrodek bym po prostu się wycofała, pan właściciel odpychający, nie starał się o kontakt z klientem, take miejsce z gatunku "pojechałam i żałuje wydanej kasy", jakbym wiedziała to te pieniądze przeznaczyłabym na krótszy pobyt ale w fajnym miejscu. NIE PODOBAŁO MI SIĘ

Ocena: 4.6 / 5

Norbert, Warszawa

2015-01-23 19:16:02

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Bez uwag.

Ocena: 2.5 / 5

Misia

2015-01-11 00:36:07

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE
Singlom
NIE
Rodzinie
NIE
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
NIE
Na szkolenia
NIE

Pokój był powierzchownie wysprzątany w dniu przyjazdu, poza tym pajęczyny na ścianach, pilot od tv chyba nigdy nie był czyszczony, cały obklejony. Generalnie pokój niby o podwyższonym standardzie mieliśmy, ale wyglądał jak z lat 90-tych. Nie tego się spodziewaliśmy. Prysznic mały, po interwencji została wymieniona słuchawka bo poprzednia była wyrwana, ale trzeba przyznać, że Pan wymienił ją jak tylko to zgłosiliśmy, jednak ślady po sobie pod prysznicem z butów pozostawił. Jeśli chodzi o pokoje to tak na -2. Jedzenie za to bardzo smaczne, śniadania w formie bufetu, obiadokolacje przynoszone do stolika jednak zawsze było niespodzianką co to będzie- brak spisu co będzie serwowane dnia kolejnego. Personel bardzo miły i uprzejmy.

Ocena: 5 / 5

Iwona

2014-11-15 13:52:36

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Bardzo udany pobyt pod każdym względem. Polecamy!

Ocena: 4.9 / 5

Renata, Radom

2014-10-27 11:09:41

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Ośrodek warty polecenia. Bardzo miła obsługa, jedzenie pyszne, blisko centrum, widoki przepiękne. Jacuzzi, sauna, grota solna, basen oraz zabiegi odnowy biologicznej naprawdę odprężają.

Ocena: 4.9 / 5

Sandra i Marcel, Chorzów

2014-10-07 20:37:55

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE WIEM
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
NIE WIEM
Na szkolenia
NIE WIEM

Świetne miejsce na porządny odpoczynek ;] jedzenie przepyszne i w dużych ilościach, na śniadanie tak na prawdę można zejść przed 10 a będzie co zjeść ;] bardzo blisko do centrum. Obsługa miła i pomocna. Dopłata za pokój o podwyższonym standardzie naszym zdaniem nie miała większego sensu ponieważ widok z okna i tak był częściowo na dach a częściowo na góry a za to podobno jest ta dopłata. Jesli do wyboru są różne masaże to nieszczególnie polecamy masaż misami tybetańskimi.. Mało wrażeń :] Grota solna super, sauny dwie także. W ośrodku nie ma tłoku ani zbędnego hałasu co sprawia, ze goście czują się bardzo domowo:] Ogólnie pozytywne wrażenia i warte polecenia!

Ocena: 4.5 / 5

Stanisław, Ruda Śląska

2014-10-04 20:46:21

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Bardzo miła i sympatyczna obsługa,wyżywienie bardzo dobre,porcje obfite,duży wybór zabiegów,basen i jacuzzi bez ograniczeń.Czas spędzony tutaj to czas relaksu i wypoczynku.Polecam wszystkim pragnącym wypocząć w rodzinnej i miłej atmosferze.

Ocena: 5 / 5

Maciej Aneta, Debrzno

2014-08-08 21:52:16

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Fajny miły i przyjazny ośrodek, w którym można odpocząć od codzienności oraz super się zrelaksować, super przyjazna obsługa miły i zawsze służący dobrą radą co do wycieczek właściciel, mimo tego, że mieszkaliśmy w najmniejszym pokoiku ośrodka jesteśmy zadowoleni, udało się nam wypocząć okolica wspaniała dobre miejsce na górskie wypady POLECAMY:) !!!

Ocena: 4.9 / 5

Mira, Rzeszów

2014-08-04 12:28:00

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE WIEM
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Super miejsce. Ośrodek położony nad rzeczką,mini plaża z leżaczkami.bliskość lasu i wiele atrakcji basen jacuzzi(bez ograniczeń),sauna grota solna,siłownia bilard,ping-pong i zabiegi. W każdym pokoju TV,lodówka,łazienka, ręczniki i szlafroki w które można owinąc się po wyjsciu z basenu i jacuzzi.Przepyszne wyżywienie Sniadania szwedzki stól,obfite obiadokolacje plus deser (co rzadko mieliśmy w innych miejscach).W kuponie mieliśmy dodatkowo OPRÓCZ obiadokolacji grilla ( czego też się nie spotyka).Dostaliśmy przepyszne karkówki,kaszanki i kiełbaski i Uwaga zimniutki KUFEL PIWA.Dodatkową atrakcją było to ,że smażyliśmy sobie to wszystko sami na znajdującym sie tam grilu.Jedzenie w tym ośrodku jest nie do przejedzenia,zawsze mieliśmy pełne brzuszki!!!! Miły i sympatyczny własciciel i cała obsługa.Byjiśmy tam w 8 osób od 27.07-30.07.2014 Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt i szczerze polecamy tan ośrodek ,my napewno tam jeszcze wrócimy. 6-osobowa grupa z Rzeszowa,oraz Dominika i Patryk z USA(pok.9, a póżniej 2)

Ocena: 4.8 / 5

KRYSTYNA, PRUSZKÓW

2014-07-29 21:27:46

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Spędziliśmy 4 dni w Wyspa Mszanka i było to dla nas najlepsze miejsce w górach na jakie trafiliśmy do tej pory. Na pewno tu wrócimy i polecamy znajomym każdy znajdzie coś dla siebie. Klimat, piękne widoki, właściciel bardzo przyjemny, korzystna cena, pokoje o dobrym standardzie, basen rewelacja, sauna i grota podratują zdrowie a Panie masażystki zabrałabym z chęcią do domu na stałe :) Relaks w pełni.i niezapomniane wakacje. Dziękujemy i pozdrawiamy Markowscy.

Ocena: 5 / 5

KAsia i JAnek , Siemianowice

2014-07-26 20:49:25

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Spędziliśmy z mężem tam wspaniały tydzień.Basen,Jacuzzi,grota solna,sauna,siłownia na wyłączność bez ograniczeń.
Wspaniała i miła obsługa,dbałość o klienta,pyszne jedzenie,
idealne warunki do wypoczynku po długim męczącym roku pracy.
Pozdrawiamy całą obsługę, a w szczególności właściciela! :-)

Ocena: 4.9 / 5

WIESIA, ZŁOTORYJA

2014-07-23 23:27:28

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Oboje z mężem spędziliśmy tam kilka dni urlopu - fantastycznego , po przeczytaniu bzdurnych i nie prawdziwych opinii byłam pełna obaw i zupełnie nie potrzebnie . Lokalizacja w dechę można zobaczyć wiele ciekawych miejsc i miejscowości , jedzenie przepyszne i urozmaicone ,śniadania na 10 a domowe ciasta na deser to prawdziwa uczta dla podniebienia . A Pan Jacek człowiek orkiestra i dusza dogadza jak może prawie wszystko na życzenie chcesz śpiewać śpiewaj chcesz tańczyć jest wieczorek przy muzyce a korzystanie z basenu i jacuzzi bez ograniczeń ,grota ukojenie dla duszy ciała i dróg oddechowych , masaże rewelacja /pozdrowienia dla pani masażu misami ./. A ludzie tam przyjeżdżający w większości fantastyczni .Panie Jacku dziękujemy za wspaniałą atmosferę i gratisowego grilla a od męża wielki szacun za pracowitość .A tak na koniec pewnie można znaleźć jakieś ale i coś poprawić , ale tylko ten nie popełnia błędów co nic nie robi .Pozdrowienia

Ocena: 4.8 / 5

Anna, chrzan ów

2014-07-14 21:16:47

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Świetny ośrodek i przemiły właściciel! Jesteśmy zadowoleni i wrócimy do Mszanki, tym razem ze znjaomymi, bo jest co robic. Mogłoby być trochę czyściej, tzn mniej gratów wokol osrodka :) Poza tym super super super!!!

Ocena: 4.9 / 5

Łukasz, Czeladź

2014-07-13 23:02:22

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE WIEM
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Bogata oferta zabiegów i atrakcji, jaką oferuje Mszanka sprawiły, że pobyt w tym miejscu był ogromną przyjemnością. Bardzo smaczne domowe obiady, sympatyczny i pomocny personel. Na szczególne wyróżnienie zasługuje właściciel, który jest bardzo miłym człowiekiem, a także służy swoją radą i do każdego gościa podchodzi indywidualnie. Jeśli chodzi o zabiegi polecam masaż tajski stóp w wykonaniu Pani Kasi.

Ocena: 5 / 5

Agnieszka

2014-06-30 19:27:48

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Byliśmy z rocznym synkiem na urlopie w hotelu wyspa mszanka. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje były duże z możliwością wstawienia łóżeczka turystycznego, jedzenie smaczne , obsługa nadzwyczaj sympatyczna, spokojne urokliwe miejsce. Dużo atrakcji i możliwość skorzystania z różnych zabiegów tj. grota solna , sauna czy masaże. Synek był zachwycony kąpielami w jacuzii :) gorąco polecam ten hotel!

Ocena: 4.8 / 5

Dana, Białystok

2014-06-01 03:05:06

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE WIEM
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Byliśmy z wnuczką latem 2012 roku. Jedzenie wyśmienite, obsługa bardzo uczynna. Tam gość czuje się wyjątkowo. Personel na każde życzenie. Podpowiedziano nam co warto zwiedzić w okolicy i wyjaśniono dokładnie jak dojechać do danego miejsca. Wszyscy byliśmy zadowoleni z pobytu. Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie.

Ocena: 5 / 5

piotr, Łódź

2013-09-09 22:15:29

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE WIEM
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Wyspa Mszanka to osrodek gdzie można wspaniale wypocząć, zrelaksować się i dobrze zjeść. Otoczenie gór Beskidu Wyspowego daje możliwość pieszych wędrówek. Polecem

Ocena: 4.6 / 5

Agnieszka, Tomaszów Maz

2013-08-01 12:05:13

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE WIEM
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Było Super:)::)Właśnie wróciłam z mężem z 11 -dniowego pobytu na wyspie ...jestem zwolenniczką morza jednak po pobycie na wyspie jestem pod ogromnym wrażeniem atmosfery jaka tam panuje...Personel na czele z właścicielem obiektu to Cudowne Osoby dzięki którym czuliśmy się z Mężem jak w domu.Na każdym kroku można liczyć na ich pomoc,radę i dobre słowo.Zabiegi na wysokim poziomie,jedzenie domowe,pyszne...będzie Nam brakowało tych deserów serwowanych po obiadokolacji oraz pysznych koktajli i drinków...basenu z rana i wieczora oraz groty solnej dla głębokiego relaksu.Pozdrawiamy Wszystkich i na pewno tam jeszcze zajrzymy:):):)Agnieszka i Mirek z Tomaszowa Mazowieckiego

Ocena: 3.6 / 5

Beata

2013-01-09 19:46:19

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE WIEM
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Spędziliśmy cudowny weekend z moją drugą połówką w Wyspie Mszanka. Na wstępie może zacznę od zalet :) bardzo dobre jedzenie, domowej roboty, duże porcje. Obsługa również bardzo pomocna i miła. Podobał mi się wystrój Kawiarni :) Zabiegi też ok. Pokoje - jak dla mnie ok, ale nie jest to 3 gwiazdkowy pensjonat. Z gorszych informacji: na sali gdzie jadało się śniadania przecieka dach - nie tylko tam, ale w tamtym miejscu szczególnie. Ośrodek ma chyba problem z wentylacją powietrza, gdyż będąc na basenie widać było unoszącą się parę, która skraplała się na ścianach i suficie. Jeśli czytają to właściciele to gorąca prośba o inwestycje w ten obiekt, bo wydaje mi się, że gdyby poprawić te wszystkie mankamenty, byłoby więcej zadowolonych klientów :)

Ocena: 5 / 5

Renata, Przeworsk

2012-11-13 07:06:34

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Spedziłam z meżem bardzo udany wekend.Odpoczeliśmy, zrelaksowaliśmy sie.
Bardzo ale to bardzo miła obsługa , wyżywienie super i dośc dużo.Basen i zabiegi ok.
Powrócimy tam ze znajomymi.

Ocena: 4 / 5

Bartek, Kraków

2012-11-12 22:06:52

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

To co najlepsze w Mszance to obsługa. Miło, bezproblemowo i szybko można wszystko załatwić. Wewnątrz przyjemnie i nawet nastrojowo, do tego różne możliwośći dla gości. To bardzo duży plus. Pokój o podwyższonym standardzie ładny i dobrze urządzony ale żeby nie przetrzeć chociaż kurzy przed przybyciem gości... Do tego brak jakiegokolwiek dywanika w łazience, człowiek wychodzi spod przysznica i nie ma na czym stanąć. Do tego jescze jedna łyżeczka w pokoju na dwie osoby :D Co do wyżywienia to słabo... A może tak: zupy mistrzostwo świata! Ale drugie dania niezbyt... Frytki za twarde, nie szło ich przekroić. I co najlepsze: naleśniki na słodko na drugie danie...! To powienien być deser! Jak można to podać po barszczu. Śniadanie w formie szwedzkeigo stołu: trzeba szybko schodzić bo nie załapiecie się na coś ciepłego. Parówki i jajecznica w minimalnych ilościach nie starczy dla wszystkich, pozostają kanapki... Ogólnie kupujać poprzez strony typu gruper, opłaci się. Ale po normalnych pieniądzach szkoda takiego wydatku.
Wyspa Msznaka jest miejsem pełnym atrakcji, które zapewniaja przyjemny i bradzo relaksujacy wypoczynek.

Ocena: 4.9 / 5

Ewelina, Warszawa

2012-10-10 15:25:51

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Spędziliśmy na wyspie wspaniały czas. Przemiły właściciel, dbający o klientów. Jedzenie super oraz atrakcje.

Ocena: 4.6 / 5

Piotr

2012-09-14 08:03:53

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Wraz z żoną spędziłem wspaniały weekend, miła i chętna do pomocy obsługa, dobre wyżywienie i do wyboru pełna gama zabiegów spa. Bardzo polecam osobom marzącym o wypoczynku i pełnym relaksie.

Ocena: 4.6 / 5

Agnieszka , Chorzów

2012-09-06 13:35:31

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Witam! Właśnie wróciłam wraz z mężem z tygodniowego urlopu, który spędziłam w Mszance ;-) Bardzo miło spędziłam urlop a co najważniejsze odpoczęłam w 100%. Pokoje przytulne, czyste, zadbane, dobrze wyposażone, łóżka bardzo wygodne a lampki z soli dodają niesamowitego klimatu ;-) Polecam basen, jacuzzi oraz saunę szczególnie wieczorem ;-) Najbardziej polecam grotę solną, która jest na bardzo wysokim poziomie!!! Jedzenie przepyszne, zróżnicowane. Śniadania w formie szewskiego stołu, zawsze ciepły posiłek (np. jajecznica, kiełbaski, bekon), obiadokolacja składała się z zupy, drugiego dania oraz deseru – pycha ;-) Polecam również masaże dźwiękiem (misy tybetańskie) relaks + nowe doświadczenie ;-) Obsługa przemiła!!! Polecam! Mam nadzieję, że jeszcze wrócę do tego miłego zakątka ;-)

Ocena: 4.5 / 5

Ula, Tarnów

2012-08-31 22:08:47

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Moja opinia jak i całej (babskiej) ekipy na temat Ośrodka będzie jak najbardziej pozytywna. Byłyśmy tam 3 dni - świetne miejsce (wszędzie blisko - sklepy;kawiarnie;disco itp) poza tym sam Ośrodek zapewnił wiele atrakcji. Czyste pokoje; miła obsługa; jedzonko bardzo smaczne;poza tym człowiek tam czuje się komfortowo. Pan Janusz - Kierownik bardzo sympatyczny dba o swoich klientów. Polecam szczególnie grotę solną; w której można się naprawdę zrelaksować przy spokojnej muzyce. Ogród na tyłach obiektu świetnie dopasowany do potrzeb rodzin z dziećmi. Nie dopatrzyłam się mankamentów. Jeśli ktoś szuka miejsca by zregenerować siły; dodać sobie energii i witalności Wyspa Mszanka na pewno mu to zapewni :) Czekamy na kolejne oferty na Gruponie ;) Pozdrawiam serdecznie pracowników Ośrodka - Ula z babską ekipą z Tarnowa :)

Ocena: 4.6 / 5

Adam

2012-08-07 22:08:21

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Ośrodek zapewnia sporo atrakcji, smaczne wyżywienie oraz rodzinną wręcz atmosferę. Nam pobyt bardzo się podobał i z pewnością nie jesteśmy jedynymi gośćmi, którzy chętnie wyrażą taką opinię i wrócą na kolejne dni miłego relaksu.

Ocena: 5 / 5

Maria, Kraków

2012-07-16 09:31:59

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Bardzo ładne centrum SPA. Miła obsługa. Przyzwoite ceny, fajna okolica. Wszystko w porządku. Polecam!

Ocena: 3.8 / 5

Robert

2012-07-13 21:32:59

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE WIEM
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Pobyt ogólnie udany. Nie polecam dopłaty za pokój "lux". Naprawdę jest na niskim poziomie. Nie polecam osobom nastawionym na profesjonalne SPA. To pensjonat z elementami SPA. Bardzo dobre miejsce na urlop z dziećmi. Basen, jacuzzi, plac zabaw. Na szczególną uwagę zasługuje obsługa oraz wyżywienie. To było na bardzo wysokim poziomie. Ogólnie polecam, dobre miejsce wypadowe na wycieczki

Ocena: 5 / 5

Aśka

2012-05-20 12:15:02

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Wspaniałe miejsce na babski relaks.Rodzinna atmosfera i indywidualne podejscie do gości. Cudowna, miła,życzliwa obsługa. Właściciel służy informacją i poradami. Pokój czysty, przytulny z pełnym wyposażeniem. Domowe, smaczne, zróżnicowane jedzenie. Zabiegi pielelnacyjne na wysokim poziomie, wykonywane przez doswiadczony personel. 3 rodzaje sauny, basen, jazzuzi, grota solna i inne atrakcje powoduja że mozna sie doskonale odpreżyć. Spędziłyśmy tu miło czas. Polecamy.

Ocena: 4.8 / 5

Małgorzata, Rzeszów

2012-05-13 20:54:26

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Czas który spędziłam z Rodziną na Wyspie Mszanka był czasem pełnym relaksu, ciszy i spokoju. Wspaniały wypoczynek, pełno atrakcji - spa, basen, jacuzzi, grota solna, sauna. Nawet gdy nie ma pogody, cały dzień można spędzić w centrum odnowy biologicznej nie nudząc się. Przemiła obsługa, wspaniali ludzie - uprzejmi i sympatyczni, dobre jedzenie..Serdecznie pozdrawiamy Właściciela Wyspy Mszanka Pana Janusza.Następny urlop. który zaplanujemy z dziećmi na pewno będzie na Wyspie Mszanka. Gorąco polecam i zapraszam. Pozdrawiam Małgorzata, Piotr, Mateusz i Nikodem z Rzeszowa.

Ocena: 3.1 / 5

Agnieszka

2012-05-07 15:55:28

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
NIE WIEM
Singlom
NIE WIEM
Rodzinie
NIE WIEM
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
NIE WIEM
Na szkolenia
NIE WIEM

nie jest to obiekt SPA ale pensjonat z udogodnieniami w postaci basenu. Masę niedoróbek, dużo elmentów wymaga naprawy, sam pensjonat prosi sie o generalny remont. Położenie kiepskie jak na Mszanę Dolną, w samym centrum tuż przy ulicy. Czystośc na niskim poziomie, z uwagi na brak odpowiedniej ilości osób zatrudnionych. Bardzo miła obsługa i to jedyny plus jaki dostrzegłam. Cena bardzo wysoka za taki standard pomimo vouchera. Pozdrawiam

Ocena: 4.8 / 5

Aleksandra

2012-04-13 00:08:15

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Spędziłam na wyspie siedem uroczych dni. To doskonałe miejsce na czynny wypoczynek. Nie miałam zastrzeżeń. Kameralny ośrodek, domowa atmosfera, obsługa bardzo dbająca o komfort wypoczynku klienta. Świetne jedzenie,zabiegi pielęgnacyjne w gabinecie kosmetycznym wykonywane na bardzo dobrych kosmetykach.Grota solna z koloroterapią i muzyką relaksacyjną pomogła mi odzyskać równowagę, po ostatnim dość męczącym okresie. Wielką zaletą jest basen na miejscu. A najważniejsi cudowni ludzie tam pracujący. Pozdrawiam wszyskich serdecznie

Ocena: 5 / 5

Justyna, Kraków

2012-03-23 19:27:49

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Polecam 100%

Ocena: 4.9 / 5

Basia, Kraków

2012-03-11 12:05:07

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
NIE WIEM
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Świetna- kompetentna i przemiła obsługa, basen, sauna, grota solna i zabiegi- super- Pełny relaks :)

Ocena: 5 / 5

ania, kraków

2012-03-04 23:50:53

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

świetne miejsce! Idealne aby odpocząć od zgiełku miasta w cudownej atmosferze, która zapewnia profesjonalny personel. świeże powietrze i urokliwe miejsce to dodatek do zabiegów jakie oferuje wyspa mszanka, można się naprawdę zrelaksować :)

Ocena: 4.6 / 5

Urszula, Bełchatów

2012-02-28 13:18:04

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Pobyt na Wyspie Mszanka będziemy z mężem długo mile wspominać. Są tam wszystkie atrakcje (basen , jacuzzi, przepiękna grota solna, zabiegi spa, sauna) na wyłączność i bez ograniczeń. Smaczne jedzenie, przemiła obsługa i swoisty, przytulny klimat. POLECAM również dla osób chcących spędzać tam czas z dziećmi. warunki super.Szkoda, że nasz pobyt wypadł w mało przyjemnych warunkach pogodowych. Tę jedyną niedogodność zrekompensowała nam przesympatyczna Obsługa, którą cieplutko pozdrawiamy oraz Właściciel Pan Janusz :) Tak więc oferta godna polecenia i za rozsądną cenę.

Ocena: 4.6 / 5

Patrycja, Orzesze

2012-02-05 14:23:23

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Gorąco polecam !!

Ocena: 4.8 / 5

Magda, kraków

2012-01-22 20:08:06

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

po przeczytaniu negatywnej opinii jechaliśmy z "duszą na ramieniu"...nie dość że w zimie, trochę martwym sezonie to w dodatku z "groupona"...
pobyt świetny, wypoczynek i relaks na 5+, zabiegi wspaniałe, wyżywienie smaczne, pokoje czyściutkie bez gryzoni ;) (polecam 1A lub 1B) w porze jesienno-zimowej opisywany apartament (nr 5)to zły pomysł gdyż jest na zewnątrz, mały minus rzeczywiście za brak ogrzewania w przejściu między pokojami a obiektem w którym jest basen i gabinety ale za to obsługa jest PRZEMIŁA...
na basenie owszem czuć chlorem ale tylko na terenie basenu..
ja polecam - wypoczynek i relaks gwarantowany

Ocena: 5 / 5

Bartłomiej, Kraków

2011-10-17 19:11:46

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Genialne miejsce na odpoczynek we dwoje :) Dużo sposobów na relask nerwów w postaci basenu, sauny czy też Groty Solnej. Największe wrażenie robi jednak obsługa - każdy gość jest traktwany bardzo \"rodzinnie\": i indywidualnie (personel doradzi nawet jakie miejsca w okolicy warto odwiedzić), oraz pyyyszne jedzenie :)
Podsumowując - miejsce idealne na odpoczynek, bądź też jako baza wypadowa dla miłośników turystyki.

Ocena: 4.6 / 5

Beata, Dębica

2011-09-25 20:33:20

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

Bardzo bardzo polecam, szczególnie ze względu na przemiłą obsługę, pyszne jedzenie, przesmaczną kawę i przesympatyczną amtosferę panującą w ośrodku. pozdrawiamy!

Ocena: 4.9 / 5

Krzysztof, Łańcut

2011-09-22 20:07:12

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Super.
Polecam wszystkim!!!

Ocena: 4.5 / 5

Kinga

2011-08-26 17:54:12

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE WIEM
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
NIE WIEM
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE WIEM

Bardzo fajny ośrodek z przemiłą obsługą.

Ocena: 4.3 / 5

Mariusz, Wrocław

2011-08-01 16:38:10

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
NIE
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
NIE

W ośrodku fajna miła atmosfera. Jedzenie na prawdę pyszne. Obsługa konkretna oraz mila. POLECAM !!

Ocena: 4.9 / 5

Olimpia i Rafał, Kraków

2011-07-24 15:44:58

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Na Wyspie Mszanka spędziliśmy relaksujący weekend, Obsługa bardzo miła i traktuje klienta indywidualnie. Jedzenie pyszne. Na wyspie można się zrelaksować i wyciszyć korzystając z basenu, jacuzzi, sauny i zabiegów spa. Polecam z czystym sumieniem.

Ocena: 4.9 / 5

Sebastian, warszawa

2011-07-21 12:07:16

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Spędziliśmy na wyspie ze znajomymi 3 wspaniałe dni. wszystkie atrakcje (basen , jacuzzi, grota solna, zabiegi spa, sauna) na wyłączność i bez ograniczeń. Wspaniałe jedzenie, obsługa i klimat. POLECAM również dla osób chcących spędzać tam czas z dziećmi. warunki super. POZDRAWIAMY Obsługę, Właściciela: Sebastian, Malwina,Adrian, Marcin, Magda z WARSZAWY.

Ocena: 5 / 5

Kazimierz, Nawojowa Góra

2011-07-20 10:18:23

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Spędziliśmy na wyspie3 dni korzystając z zabiegów SPA.
Basen,Jacuzzi,grota solna,sauna na wyłączność bez ograniczeń.
Wspaniała obsługa,dbałość o klienta,super jedzenie,
idealne warunki do wypoczynku w Beskidzie Wyspowym.
Polecam Kazik i Isia z Nawojowej Góry.

Ocena: 5 / 5

Marzena

2011-07-17 18:44:02

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Wspaniały ośrodek, usługi w SPA i odnowy biologicznej na wysokim poziomie, spędziliśmy tu bardzo relaksacyjny weekend korzystając z wszystkich atrakcji jakie oferuje WYSPA MSZANKA w bardzo miłej atmosferze stworzonej przez właściciela i wspaniały personel, jeśli ktoś szuka chwili wytchnienia i oderwania się od prozy życia, to gorąco polecamy! Pozdrawiamy szefa i pracowników, dziękujemy!

Ocena: 4.9 / 5

Krzysiek, Kraków

2011-07-14 15:49:17

Oceń standard według kryteriów

Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja

Komu polecasz ten obiekt?

Dla dwojga
TAK
Singlom
TAK
Rodzinie
TAK
Niepełnospr.
TAK
Seniorom
TAK
Na szkolenia
TAK

Wyspa Mszanka zachwyciła mnie swoim oryginalnym klimatem. Spędziłem tutaj 5 dni relaksując się w basenie i jacuzzi. Polecam wszystkim niesamowite masaże oraz zabiegi SPA. Odlot!

Oceń standard według kryteriów 1 2 3 4 5 nie dotyczy
Pokoje
Łazienki
Obsługa
Wyżywienie
Jakość zabiegów
Atrakcyjność oferty
Stosunek jakości do ceny
Lokalizacja
Komu polecasz ten obiekt? TAK NIE NIE WIEM
Dla dwojga
Singlom
Rodzinie
Niepełnospr.
Seniorom
Na szkolenia

Data pobytu

od do

Dodatkowe uwagi

dodaj komentarz i zarejestruj mnie

Imię: *

Miasto:

e-mail: *

hasło: *

Powtórz hasło: *

Twoja opinia zostanie dodana po aktywacji konta. Na podany adres e-mail zostanie wysłany link z kluczem aktywującym konto, na który należy kliknąć.

mam już konto w Portalu dodaj komentarz i zaloguj mnie

kod z obrazka: * Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie

Akceptuję regulamin

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych (rozwiń)

  • Popularne tematy
Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2018