Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Ostatnio komentowane

Najczęściej komentowane

Wiadomości związane z hasłem "cera dojrzała"

Soja i jej kosmetyczne właściwości

Składniki niektórych kosmetyków, czynniki środowiska czy promieniowanie słoneczne mogą bardzo podrażniać naszą skórę. Na szczęście istnieją naturalne surowce, które mogą przyjść z pomocą delikatnej skórze. Soja to[...]

...więcej

Podkład liftingujący Gosh Lift Me Up!

Nawet najlepszy podkład nie sprawdzi się, gdy skóra będzie zwiotczała i pozbawiona jędrności. Sprawdźmy jak radzi sobie podkład liftingujący Gosh Lift Me Up. Koenzym Q10 i sepilift DPHP to dwa składniki mające nawilżać, regenerować i poprawiać stan[...]

...więcej

Dermika, kosmetyki i firma

Dermika to bardzo dobra i co najważniejsze polska firma kosmetyczna działająca od 1994 roku. Mimo to ciągle wiemy o niej mało mimo że tak chętnie używamy jej produktów. Dowiedzmy się więcej o kosmetykach i firmie Dermika. Historia firmy Firma[...]

...więcej

Pomidor i jego kosmetyczne właściwości

Pomidor i jego kosmetyczne właściwości nie jest w pełni doceniany przez przemysł kosmetyczny. Wiadomo bowiem nie od dziś o wspaniałych kosmetycznych właściwościach pomidora. Przyszła pora, by poznać je bliżej. Uwielbiamy pomidory, które są[...]

...więcej

Pokrzywa i jej kosmetyczne właściwości

Pokrzywa z reguły kojarzy nam się z dzieciństwem, krótkimi spodenkami i bąblami na nogach. Mimo swego parzącego działania nie powinniśmy jej odrzucać bo jest znakomitym surowcem kosmetycznym. Przez wiele lat bardzo modne były zupy oczyszczające z[...]

...więcej

Skrzyp polny w kosmetyce

Skrzyp polny w kosmetyce znajduje coraz więcej zastosowań. Duże zainteresowanie ziołami sprawiło, że coraz częściej szukamy informacji na ich temat.  Przedstawiamy wam najważniejsze zastosowanie tej rośliy, która przez wielu uznawana jest za[...]

...więcej

Dziki ryż i jego kosmetyczne właściwości

Dziki ryż jest nie tylko bardzo zdrowy, ale także pozytywnie wpływa na wygląd naszej skóry. Wysoka zawartość NNKT czyni go jednym z najbardziej odżywczych olejów roślinnych w kosmetyce. Dziki ryż w kosmetyce   Jest bardzo cenionym[...]

...więcej

Jakie witaminy są najlepsze dla urody?

Witaminy są niezbędne nie tylko dla naszego zdrowia ale i urody. Ich brak od razu widać na skórze, staje się wówczas poszarzała, matowa i ma nierównomierny kolor. Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest spożywanie ich w postaci warzyw i[...]

...więcej

Kwasy owocowe w kosmetyce

Użycie kwasów owocowych w celach kosmetycznych  nie jest nowym wynalazkiem. Już w XIX wieku kobiety we Francji przemywały twarz winem by poprawić jej wygląd. Dzisiaj kwasy owocowe można znaleźć w wielu kosmetykach ponieważ wykazują bardzo[...]

...więcej

Olej z orzechów laskowych

Orzechy laskowe są doskonałym dodatkiem do ciasta ale i świetnym surowcem kosmetycznym. Przez tłoczenie orzechów otrzymywany jest olej o pięknym orzechowym zapachu. Jest olejem pochodzącym z Europy, otrzymywanym przez tłoczenie na zimno[...]

...więcej

Olej roślinny

Olej roślinny znany był już w starożytności. Wzmianki o nim istnieją w jedny z najstarszych dokumentów dostarczających nam wiedzy na temat surowców naturalnych, czyli papirus Eberesa. Jakie zastosowanie znalazł olej roślinny w kosmetyce?[...]

...więcej

Awokado w kosmetyce

Awokado z roku na rok staje się coraz bardziej popularny w kosmetologii. Właściwym surowcem tej wiecznie zielonej rośliny jest owoc otoczony ciemnozieloną skórką, o żółtawym miążu. Pozyskuje się z niego olej od dawna stosowany w medycynie[...]

...więcej

Cytryna i jej kosmetyczne właściwości

Cytryna dla wielu jest dodatkiem do herbaty czy wody mineralnej. Jednak czy ktoś z nas wie, że cytryna to również doskonały, naturalny kosmetyk. Poznajmy więc bliżej kosmetyczne właściwości cytryny.   Cytryna i jej właściwości Cytryna[...]

...więcej

Olej bawełniany w kosmetyce

Olej bawełniany to jeden z najchętniej używanych olejków w kosmetyce. Jest on polecany zwłaszcza dla osób o cerze wrażliwej, przesuszonej i alergicznej. Olej bawełniany należy do grupy olei roślinnych o bardzo dużej zawartości NNKT co czyni[...]

...więcej

Olejek kokosowy w kosmetyce

Olejek kokosowy z roku na rok zyskuje coraz to większą popularność wśród kobiet. Piękny zapach, szerokie zastosowanie w kosmetyce i wysoka skuteczność olejku kokosowego to są cechy, które decydują o jego sukcesie. Olejek kokosowy a sucha[...]

...więcej

Najnowsze oferty

Przystań Odnowa

Miasto Komorów

więcej...

STUDIO URODY LEJDIS

Miasto Skierniewice

więcej...

Najpopularniejsze artykuły

Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2019