Szukaj

Miasto
Region
Wybierz kategorię
%string_wybierz_oferte_specjalna%
Cena / Os (PLN)

od

do

REKLAMA

Ostatnio komentowane

Najczęściej komentowane

Wiadomości związane z hasłem "kwas oleinowy"

Olejek cupuacu i jego kosmetyczne właściwości

[...] głównie kwasy tłuszczowe takie jak kwas oleinowy, kwas palmitynowy, kwas arachidonowy [...] te kwasy? Wejdź i zobacz: kwas oleinowy w kosmetyce   Cupuacu ze [...]

...więcej

Olejek Arganowo - Morelowy Soyez Spa

[...] kosmetyku zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, kwas oleinowy, kwas linolowy a także [...]

...więcej

Olejek z nasion porzeczki w kosmetyce

[...] działanie i skład. Porzeczki zawierają kwas oleinowy, linolowy, linolenowy a także [...]

...więcej

Olejek z pestek agrestu i jego kosmetyczne właściwości

Nie wszyscy wiedzą, że olejek z pestek agrestu pomoga zachować młody wygląd. Zawiera też wiele cennych dla skóry substancji odżywczych. Poznajmy bliżej jego kosmetyczne właściwości. Olejek z pestek agrestu zawiera bardzo cenne kwasy tłuszczowe:[...]

...więcej

Olejek buriti i jego kosmetyczne właściwości

[...] z owoców palmy buriti. Zawiera kwas oleinowy, linolowy, stearynowy oraz linolenowy. [...]

...więcej

Olejek brzoskwiniowy w kosmetyce

Olejek brzoskwiniowy ma działanie bardzo podobne do olejku migdałowego oraz morelowego i może być używany nawet przy bardzo wrażliwej skórze. Dodatkowo olejek ten znakomicie odświeża i nadaje skórze ładny i zdrowy kolor, dlatego też ma[...]

...więcej

Kwas oleinowy w kosmetyce

[...] doceniane już od dawna. 1. kwas oleinowy - właściwości - [...] rzepakowy - tuńczyk - sardynki.   3. kwas oleinowy zastosowanie - zmiękczanie [...]

...więcej

Olej z zarodków owsa w kosmetyce

Olej z zarodków owsa doskonale wpływa nie tylko na wygląd naszej skóry, ale także na wygląd włosów , dlatego też znalazł swoje szerokie zastosowanie w kosmetyce . Skórze przywraca elastyczność i jędrność, natomiast włosom blask[...]

...więcej

Olej z zarodków żyta w kosmetyce

Olej ten to doskonały przykład na to jak można zregenerować i przywrócić skórze równowagę za pomocą naturalnych składników. Zawiera tokoferole, witaminy i kwasy oleinowy oraz kwas linolowy. Na powierzchni skóry[...]

...więcej

Turzyca w kosmetyce

Turzyca to mało popularna roślina, również w kosmetologii. Jednak warto przyjrzeć się jej bliżej ponieważ turzyca to znakomite antidotum na skórę podrażnioną i problemy z łuszczycą. Turzyca - olejek turzycowy   Olejek z turzycy w[...]

...więcej

Olej roślinny

[...] zazwyczaj kwasy tłuszczowe takie jak kwas oleinowy, linolowy, stearynowy czy palmitynowy. [...]

...więcej

Olejek castania w kosmetyce

[...] o tej samej nazwie. Zawiera kwas oleinowy , palmitynowy, kwas [...]

...więcej

Sasanka w kosmetyce

Sasanka to nie tylko piękny ale także służący naszej urodzie kwiat. Pozyskiwany z niej olej doskonale zabezpiecza naszą skórę przed szkodliwym wpływ czynników zewnętrznych. Sasanka i jej właściwości   Olej z sasanki zawiera bardzo[...]

...więcej

NNKT czyli dobroczynne kwasy tłuszczowe

[...] alfa i gamma linolenowy - kwas oleinowy - kwas linolowy   Źródła NNKT [...]

...więcej

Czarna porzeczka w kosmetyce

[...] w kosmetyce olej. Zawiera on kwas oleinowy, kwas linolowy, linolenowy a [...]

...więcej

Najnowsze oferty

Przystań Odnowa

Miasto Komorów

więcej...

STUDIO URODY LEJDIS

Miasto Skierniewice

więcej...

Najpopularniejsze artykuły

Copyright (c) by NOCOWANIE.PL Sp. z o.o. 2010-2019